Principal » Internet » Cererea de rugăciune pe drum - un mod modern de a satisface nevoile spirituale

Cererea de rugăciune pe drum - un mod modern de a satisface nevoile spirituale

Internet : Cererea de rugăciune pe drum - un mod modern de a satisface nevoile spirituale

Sesiunile scurte de meditație și de minte (mintea) au câștigat o mare popularitate în ultimii ani, dar pentru o anumită problemă ar putea fi să le rădăcini în religiile orientale. Prin urmare, avem o propunere pentru o cerere bazată pe Evanghelie, înrădăcinată în spiritualitatea Ignatiană. Rugăciunea pe drum vă permite să vă scufundați în Cuvântul lui Dumnezeu în orice moment în această zi.

Rugăciunea pe drum este considerațiile de rugăciune de zi cu zi pe care le putem citi sau asculta. Este demn de remarcat aici că înregistrările să asculte că au fost pregătite profesional și purtând muzică frumoasă, punând o dispoziție contemplativă. În pauze, ascultătorul are timp să reflecteze și să descopere modul în care cuvântul afișat se poate referi la viața de zi cu zi. Fiecare dintre considerațiile constă într-un fragment al Sfintei Scripturi și un comentariu scurt. Potrivit creatorilor aplicației, o astfel de formă de rugăciune este să vă ajute să găsiți Dumnezeu care este prezent la fiecare moment al vieții noastre. Conform acestei ipoteze, rugăciunea este de a asculta de Dumnezeu, o conversație cu el și introducerea de materie de fructe.

[1/2
[1/2

Fiecare dintre rugăciunile de zi cu zi poate fi adăugată la favoritele dvs. și salvează pentru a asculta offline. Interesant, aplicația poate efectua multe activități pentru noi. În setările veți găsi abilitatea de a descărca automat Orce-ul dvs. pentru săptămâna viitoare pentru a asculta offline, eliminarea automată a fișierelor mai vechi și a mementourilor zilnice de rugăciune.

[1/2

În plus față de rugăciunea de zi cu zi, aplicația poate găsi, de asemenea, alte tipuri de conținut pentru o lungă meditație, Rozariul este cântat ca o examinare a conștiinței. Aplicația va funcționa în mâinile oamenilor familiarizați cu diverse forme de rugăciune și practicând sporadic. De asemenea, este un mod interesant de a face cunoștință cu rugăciunea contemplativă. În combinație cu un calendar ușor de utilizat, această aplicație ne poate înlocui printr-un breviar sau o poate introduce Evangheliei, conform meditației practicate de iezuiți.

Rugăciunea pe drum este disponibil ca o aplicație mobilă pentru Android și iOS, dar acest lucru nu este singura modalitate de a utiliza considerațiile preparate. Veți găsi același conținut pe site-ul proiectului. De asemenea, puteți asculta înregistrări și descărcați-le sub formă de fișiere MP3 și ascultați playerul dvs. de muzică preferat.

Rugăciune pe drum - Promo Spot

Versiunea poloneză a rugăciunii pe drum a fost pregătită de iezuiți. Aceasta este o parte din Rugăciunea Internațional Projekt După cum Du-te, de asemenea, dezvoltate în alte țări și limbi. Aplicația este un excelent exemplu de modul în care puteți combina exercițiile spirituale ale Sfântului. IGNACY de la Loyola cu beneficiile tehnologiei moderne de comunicare. Ei își pot dezvolta astfel relația cu Dumnezeu oriunde și timp, pentru că fiecare loc este bun să-L găsească pe Dumnezeu în El și să se cunoască mai bine.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu