Principal » Internet » Aplicația Mobywatel disponibilă pe iOS, dar încă inutilă fără speranță

Aplicația Mobywatel disponibilă pe iOS, dar încă inutilă fără speranță

Internet : Aplicația Mobywatel disponibilă pe iOS, dar încă inutilă fără speranță

Unul dintre accentul mai puternic al termenului trecut al lui Anna Strażyńska ca șef al Mobywatel Mobywatel pe Android - un program, care, potrivit ministerului, a fost un mod sigur de a asculta date de la cartea de identitate și mai târziu și de la altele Documente. În ciuda ultimei turbulențe de personal, lucrările de pe Mobywalem continuă și aplicația iOS a fost lansată.

[1/2

Noua aplicație iOS nu diferă, în principiu, de la prototipul Android. Cuvânt - este inutil. Conectarea plictisitoare și autorizarea profilului nu este cu siguranță mai convenabilă decât desenarea portofoliului. Atunci când încercați să autorizați cu utilizarea profilului de încredere prin datele descărcate de la MBANK, niciodată o dată în timpul încercărilor, nu am reușit să vizualizăm conținutul documentului sau chiar să îl descărcați.

Un alt dezavantaj neiertat este o modalitate de a afișa un panou de conectare - a existat pur și simplu o pagină web închisă la o interfață de aplicație care se reduce la un fascicul roșu cu numele său. Nu există elemente de navigație care să permită o completare mai ușoară a formularului bancar. De asemenea, susținută prin schimbarea orientării ecranului.

[1/2

Răbdarea pentru testele ulterioare pe care le-am pierdut după trei ori introducerea datelor de conectare la bancă, care a dus la un mesaj cu o sesiune extinsă, care nu a confirmat autorizația de semnare (SIC!) Documente. Un subiect separat este lipsa oricărei autorizații legale a cererii, care încă nu poate constitui un echivalent al cardului de identitate.Entuziaști ai software-ului mobil Guvernului Bine ați venit la baza noastră, unde veți găsi aplicația Mobywatel în versiunea pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu