Principal » Internet » Aplicația mobilă YouTube tocmai a devenit un alt comunicator

Aplicația mobilă YouTube tocmai a devenit un alt comunicator

Internet : Aplicația mobilă YouTube tocmai a devenit un alt comunicator

În luna mai a anului trecut, grupurile mici de utilizatori ai aplicațiilor mobile YouTube au câștigat posibilitatea de a împărtăși direct filmele cu persoane din lista de contacte. Mai târziu, în ianuarie 2017, testele unui nou mecanism au fost inițiate în Canada, deoarece canadienii sunt deținători de înregistrare mondială în partajarea fișierelor video. După reparații observate în timpul testării deficiențelor, Google a decis să ofere o nouă funcție tuturor utilizatorilor aplicației sale.

De astăzi puteți trimite un videoclip unui videoclip pentru a comenta textul sau emoticoanele, răspundeți la filmele trimise de alții și creați conversații de grup formate din până la 30 de persoane.

Reprezentanții YouTube 'a, au întrebat ce sa schimbat între începutul testelor și astăzi, au declarat că au fost introduse mai multe îmbunătățiri. De exemplu, am schimbat conversația vizuală. Filmul rămâne lipit și tot timpul îl vedem când derulează discuțiile, ceea ce vă permite să răspundeți și să comentați fără a întrerupe vizionarea materialului. Încă mai introducem noi îmbunătățiri.

Deoarece o nouă caracteristică nu ne limită numai la filmele YouTube și vă permite să trimiteți conținut și din platformele concurente, aplicația mobilă YouTube a devenit pur și simplu un alt comunicator extins de la Google. Așa că ea a stat în același număr de mesaje de colaborare, hangout-uri sau allo.

Este greu de spus de ce motorul de căutare se referă la un alt comunicator. Nu se remarcă printre multe astfel de programe, nu oferă nimic pe care nu îl vom fi în altă parte. Deci, puteți să vă îndoiți dacă cineva decide să vă abandoneze comunicatorul actual la YouTube 'a. Poate că înseamnă, prin urmare, să îmbogățească oferta pentru entuziaștii YouTube 'a și să le dai un alt instrument, datorită căruia nu vor trebui să ajungă în afara ecosistemului Google ' a. Cea mai recentă versiune a aplicației poate fi găsită în baza noastră de date.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Internet

Recomandat
Lasă Un Comentariu