Principal » Internet » Lucrări de aplicații mobile.en - acum veți întâlni câștigurile medii

Lucrări de aplicații mobile.en - acum veți întâlni câștigurile medii

Internet : Lucrări de aplicații mobile.en - acum veți întâlni câștigurile medii

Capacitatea de a verifica starea aplicațiilor anterioare ale utilizatorului și informații cu privire la valoarea rezultatului mediu de piață într-o anumită poziție. - acestea sunt principalele funcționalități introduse în timpul ultimei actualizare a aplicației Work.PL, în luna februarie a acestui an. Dar este sfârșitul știrilor?

Lucrări de aplicare.en Primul apărut în 2010 pentru dispozitivele iOS și un an mai târziu pentru Android. Principala ipoteză este un acces ușor și convenabil la site-ul și motorul de căutare.EN. Se caracterizează printr-un design minimalist, care este de a asigura transparența programului și utilizarea plăcută. În prezent, pe Google Play, în categoria de afaceri de afaceri.PL ocupă 1. Loc, a în App Store 3. loc.

Ne pasă de îmbunătățirea constantă a aplicației noastre. În prezent, crearea unui cont și adăugarea informațiilor necesare pentru angajator durează doar câteva momente. Cunoașterea așteptărilor utilizatorilor noștri, la ultima actualizare am adăugat M.în. Statusele de aplicare sau raportul care arată modul în care candidatul intră pe fondul altora într-o anumită recrutare. Noile notificări și îmbunătățiri ale filtrelor de căutare sunt de a furniza o utilizare intuitivă și convenabilă a aplicației.PL - adaugă mariusz kuźniewicz, manager ds. Dezvoltarea produselor în grupul de lucru.

Ce mai e nou?

O nouă versiune a aplicației oferă utilizatorilor nu numai acces rapid la ofertele de job recomandate, dar și cele care au fost salvate de utilizator. Candidații care își trimit CV-ul prin intermediul lucrărilor de aplicare.PL, primiți statusuri ale tuturor aplicațiilor anterioare, împreună cu notificările despre etapele de recrutare. O altă îmbunătățire este un raport "Cum să cadă pe fundalul altora", ceea ce prezintă poziția candidatului în ceea ce privește educația, experiența și nivelul de remunerare declarată.

Lucrări de aplicare.En - Verificați dacă nu căutați mai convenabil!

Noutate valoroasă atunci când răspundeți ofertelor de locuri de muncă în cerere.en, există informații despre câștigurile medii pe care le puteți conta pe o anumită poziție. În plus, persoanele care sunt interesate de ofertele directe de la angajatori pot activa filtrul "arată doar ofertele direct de la angajatori " și săriți datorită acestei oferte de la agenția de lucru.

Aplicați un telefon mobil cu un profil de lucru.EN

Lucrări de aplicare.en Vă permite să răspundeți la ofertele de muncă prin atașarea unui fișier cu un CV tradițional sau prin aplicarea unui profil finalizat. Un profil bine pregătit înlocuiește CV-ul și trimiterea unui raport privind ofertele de locuri de muncă devine foarte simplă. Datorită faptului că utilizatorii se aplică prin intermediul profilului, este posibil să se răspundă rapid și mobil mai multe oferte într-un timp scurt

Cererea în noua versiune colectează o mulțime de aviz pozitiv în rândul utilizatorilor noi și regulate. Principalele avantaje se dovedește a fi menționat mai devreme, nu este nevoie să atașați CV-ul, operare ușoară sau recomandări oferte de bine direcționate.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Press Materiale de afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu