Principal » Internet » Aplicația Microsoft News a ajuns la Windows. Lăsați cititorul RSS pentru ea?

Aplicația Microsoft News a ajuns la Windows. Lăsați cititorul RSS pentru ea?

Internet : Aplicația Microsoft News a ajuns la Windows. Lăsați cititorul RSS pentru ea?

După premiera noii cereri de știri Microsoft pentru Android și iOS - este timpul să se schimbe pe Windows. Insiderii pot folosi noile aplicații de mesaje pe computerele și smartphone-urile de la Windows Mobile.

În multe versiuni lingvistice, aplicația a schimbat numele de la MSN News la Microsoft News, în versiunea poloneză este numită pur și simplu "Mesaje " (în magazin încă apel "MSN Messages "). Interfața a câștigat elemente transparente, în concordanță cu motivul acrilic, când începeți, vom observa, de asemenea, ecranul de întâmpinare modificat. Desigur, puteți utiliza modul în timpul zilei, noaptea sau puteți ajusta aspectul aplicației la restul sistemului. Cel mai important lucru este că aplicația oferă aceleași mesaje pe Windows, ca pe Android și iOS. După ce vă conectați la contul dvs., putem folosi aceleași surse colectate în categoriile pe care le putem alege câteva favorite. În aplicația desktop a inclus, de asemenea, o comandă rapidă care vă permite să descărcați echivalentul dispozitivelor mobile.

Microsoft Mesajele nu sunt un cititor RSS, acesta este un agregat destul de important dintre cele mai importante mesaje din surse de bună calitate. Microsoft Microsoft american lucrează cu editori majori pentru a trimite mesaje către utilizatori, iar exteriorul este încă mai mult de 3.000 de parteneri pe piețele locale. În aplicație, putem găsi, de asemenea, materiale de film interesante furnizate de agențiile de informații selectate. Ca și în cazul știrilor Google, scopul este de a expune mesaje pe teme similare din diferite puncte de vedere.

[1/2
[1/2

Interfața aplicației a fost pregătită astfel încât să putem trece între articole ca și cum am fi fost copleșite de ziare. Pe desktop este nevoie de un clic stânga sau la dreapta, dar ecranul tactil funcționează delicios. De asemenea, este demn de remarcat faptul că încercările aplicației pentru a sublinia cele mai importante elemente ale articolului. Ea este aptly, dar are o problemă cu formatarea. Este greu să nu aibă impresia că aplicația Windows a rămas ușor în spatele omologilor pentru alte platforme.

Știri, marcate cu numărul 4.25.11762.0, este disponibil pentru insideri salvați în calea rapidă a inelului. Un grup mai larg de destinatari va merge în următoarele luni.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu