Principal » Internet » Aplicația KFC disponibilă pentru toată lumea. Veți ordona acest lucru și veți evita coada

Aplicația KFC disponibilă pentru toată lumea. Veți ordona acest lucru și veți evita coada

Internet : Aplicația KFC disponibilă pentru toată lumea. Veți ordona acest lucru și veți evita coada

KFC după faza de testare introduce o aplicație permanentă, datorită căruia clienții pot economisi ușor timp. Service "Comandă și colectați în restaurant. Skip The Queue "În aplicația KFC vă permite să plasați o comandă pe drumul către KFC, veți plăti online și recepționarea alimentelor deja pe site.

Cel mai mare avantaj este de a ocoli coada și scurtarea considerabilă a timpului necesar pentru plasarea unei comenzi. Procesul de comandă este foarte simplu. Trebuie să aveți o cerere oficială KFC Polonia - în versiunea noastră bază de date pe Android sau iOS - în care configurarea contului va punem la dispozitie un număr de telefon utilizat m.în. Pentru a notifica starea ordinului.

Cum să plasați o comandă pe telefonul dvs. smartphone?

În aplicație, selectați Comandă și primiți în restaurant - opțiunea ar trebui să fie localizată în partea de sus a ecranului principal. Apoi, permitem aplicației să navigheze și să aleagă locația KFC. Ar trebui să fie setat automat la cel mai apropiat restaurant, dar dacă vrem să mergem într-un alt loc, doar faceți clic pe Schimbare.

Apoi am stabilit dacă ordinele trebuie să fie pregătite să scape sau pe site-ul. Rămâne pentru a finaliza comanda - oferta este prezentata folosind placi mari, cu o fotografie și preț. Fel de mâncare specifică și adăugați selecția Faceți clic pe butonul Adăugați o fereastră nouă. Pentru a merge la plată, selectați butonul roșu din colțul din dreapta jos, plătiți online și asta e despre asta.

KFC App Skip Queue

Rămâne doar pentru a merge la un KFC predeterminat și de a primi comanda. Următoarele etape de implementare sunt afișate pe ecranul smartphone-urilor. Notificarea despre comanda finalizată va fi trimisă prin SMS. Întregul proces este afișat în cutscen localizat.

În prezent, serviciul este acum disponibil în aproape 170 de pollingi KFC, o listă cu care puteți verifica aplicația. Gama de noi caracteristici este extinsă sistematic cu deschideri noi și renovări.

Aplicația Polonia KFC poate fi găsită în software-ul nostru de baze de date. Versiunea este disponibilă pentru smartphone-uri cu Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu