Principal » Internet » Aplicație ITAXI cu produse noi așteptate. Excursii cu voucher B2B și cursuri de cerere

Aplicație ITAXI cu produse noi așteptate. Excursii cu voucher B2B și cursuri de cerere

Internet : Aplicație ITAXI cu produse noi așteptate. Excursii cu voucher B2B și cursuri de cerere

Aplicația ITAXI utilizată pentru comandarea convenabil a trecerilor de taxi a primit o actualizare importantă. Funcțiile de mult timp au fost trimise la program și vor discuta cu voucherele B2B și cu posibilitatea implementării cursului la cerere.

B2B Voucher este o funcție pe care clienții de afaceri au așteptat-o. Vă permite să implementați călătorii fără logare și fără taxe directe. Cursul se desfășoară la cheltuielile companiei care comandă pasajul. Trebuie doar să aveți un număr de contact și un număr de voucher care vă dă dreptul să conduceți non-numerar.

[1/2 O nouă versiune a aplicației ITAXI.

- Voucherul B2B este una dintre funcțiile pe care clienții noștri de afaceri au așteptat foarte mult...) De acum încolo, nu este nevoie să numiți o linie telefonică pentru a verifica voucherul și comenzile de călătorie - doar o aplicație instalată, chiar și fără un cont de utilizator pentru a realiza eficient cheltuielile companiei. Aceasta este o soluție excelentă nu numai pentru angajați, ci și pentru oaspeții lor... - explică Jarosław Grabowski, președintele ITAXI.

Curs la cerere în ITAXI

A doua noutate este cursurile la cerere. În acest caz, este vorba de posibilitatea adăugării unui rezumat al cursului la aplicație într-o situație în care cursul nu a fost comandat de către cerere sau de control al comisiei și a început cu un taxi de oprire sau un șofer de taxi a fost "prins " pe strada.

În acest caz, luați doar vehiculul acum și apoi introduceți numărul dvs. de contact pentru a obține un cod sub formă de SMS. Aceasta este, de asemenea, verificată de șofer. În cele din urmă, rezumatul cursului merge automat la aplicația utilizatorului.

Aplicația ITAXI poate fi găsită în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu