Principal » Internet » Aplicație pe: emisiuni TV Favs

Aplicație pe: emisiuni TV Favs

Internet : Aplicație pe: emisiuni TV Favs

Aplicarea începutului săptămânii este emisiunea TV Favs - un instrument excelent pentru iubitorii de serii de limbă engleză, permițând să exploreze producții noi, foarte evaluate și să urmărească progresul atribuției următoarelor secțiuni. Recomandăm cererea pentru ambele persoane de urmărire eliberarea secțiunilor ulterioare ale justitiarul și care doresc să reîmprospăta o stație de autobuz Alaska.

[1/2

Aplicația necesită un cont, care va deține toate informațiile făcute de noi. După conectarea la un alt dispozitiv, acestea vor fi sincronizate și disponibile în multe locuri. Acest lucru asigură ca lista de episoade să nu fie pierdută.

După începerea, aplicația ne ajută cu o listă de serie populară printre utilizatorii și animațiile sale în episoade, de asemenea împărțite în funcții și comedii. În baza totală include mai mult de 25.000 de producții, în special vorbind engleza. Putem examina imediat evaluarea și, în informații detaliate, verifică numărul de episoade emisiuni cu o divizie a sezoanelor și un scurt rezumat (cu legături către IMDB), termenii de emisie de episoade ulterioare și, de asemenea, să adauge propriile lor Etichete.

[1/2

Aplicația are, de asemenea, un motor de căutare, permițându-vă să ajungeți la o producție mai puțin populară și mai veche. Dacă avem deja poziții pe lista seriei de serii favorite, în partea de sus a ecranului principal vom vedea informații despre secțiunile viitoare, împreună cu data emisiilor.

Construim o listă de episoade pentru a viziona

Principala sarcină a emisiunilor de emisiuni TV este de a ajuta la păstrarea faptului că episoadele din seria TV preferată sunt deja în spatele nostru și când sunt emise sau puse la dispoziția altui. Seria pe care dorim sa ma uit, marca steaua - atunci ele vor fi adăugate la lista de favorite.

Pe această bază, va fi construită o listă de todo - episoade pentru a viziona. În listă, lângă titlul spectacolului, va fi întotdeauna vizibil cel mai vechi episod neduit. Barul galben prezintă progresul în vizualizarea episoadelor emise. Atingând "Bird " puteți marca episodul ca fiind vizionat.

De asemenea, ar trebui să se uite la calendar, unde numirile sunt vizibile prim-ministru al tuturor secțiunilor din lista TODO.

Cu aplicația, va fi instalat ecranul Widget pentru Home. Puteți să o puneți pe lista Todo sau pe calendarul calendarului următorul prim-ministru Watchlist Series. Avantajul său este capacitatea de a ajusta culoarea practic a fiecărui element vizual.

TV Arată Favs este disponibilă pentru Android gratuit. Cu toate acestea, puteți cumpăra versiunea Premium, care deschide oportunități, cum ar fi sincronizarea calendarului datele prim-ministru episoade, sincronizarea Route.TV, piei suplimentare și conexiune cu site-uri de socializare.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu