Principal » Internet » Ziua de aplicare: Sigur Universal

Ziua de aplicare: Sigur Universal

Internet : Ziua de aplicare: Sigur Universal

Din nou, a ucis telecomanda televizorului? În seria "Aplicație de " De această dată vom prezenta telecomanda Universal - Universal Universal pentru aproape toate dispozitivele din casă. Aplicația poate controla atât cei care se conectează la un Wi-Fi Wi-Fi (Smart TV și Starters, Automation Home, servere DLNA), precum și mai tradiționale cu un receptor cu infraroșu, dacă smartphone-ul are o diodă IR (echipament audio, DVD playere, Aer condiționat, Tunere TV și satelit).

Adăugarea unui control de la distanță Wi-F FIBY pentru a adăuga un control de la distanță Wi-Fi, în primul rând trebuie să vă asigurați că atât smartphone-ul și acest aparat poate fi găsit în aceeași rețea. Apoi, folosind semnul plus, mergeți la lista de dispozitive și alegeți tipul și producătorul. În cazul nostru va fi un cod.

[1/2
[1/2

În majoritatea cazurilor, aplicația însăși dictează ceea ce va funcționa la distanță și nu necesită nicio altă acțiune din partea utilizatorului.

Adăugând o telecomandă IR

Dacă aveți un dispozitiv cu LED Android și IR, puteți utiliza un smartphone ca un telecomandă tradițională. Acum, adăugați dispozitivul și selectați producătorul (în acest caz LG OVENDEH). Pentru a vă asigura că selectăm setul potrivit de butoane, trebuie mai întâi să testați câteva caracteristici de bază. În acest caz, trebuie să verificăm 4 configurații, inclusiv comutatorul, ajustarea volumului și a meniului. În acest proiector, a doua lucrare.

[1/2
[1/2

După selectarea setului corespunzător de butoane, dispozitivul este adăugat la listă și veți putea oricând să mergeți la pilot. Merită verificarea dacă celelalte butoane trimit, de asemenea, coduri corecte.

Crearea de grupuri și propriile telecomandă

Pentru a controla mai multe dispozitive dintr-o singură locație (cum ar fi un televizor, DVD și turn în camera de zi) pot fi utilizate pentru grupul de piloți. În primul rând, trebuie să adăugați dispozitive selectate în grup.

[1/2

Apoi, editorul va fi pornit, permițându-vă să selectați 16 butoane de pe telecomenzi ale dispozitivelor selectate. Este important, de asemenea, puteți seta ce dispozitive vor fi activate în același timp. Din păcate, nu are posibilitatea de a marca, care controlează dispozitivul de control al volumului - aici, din păcate, trebuie să aveți încredere în memoria dvs.

[1/2

Streamingul mass-media

Sigur are capacitatea de a simplifica memoria smartphone-urilor de materiale pentru receptoarele din rețeaua locală și navigați în bibliotecile comune din rețea. În ambele cazuri, aplicația de serviciu este destul de intuitivă - Selectați opțiunea corespunzătoare de la butoanele roz de pe telecomandă și găsiți fișierele corespunzătoare.

[1/2
[1/3

În cazul Streamowaniei pentru un dispozitiv care nu a fost încă adăugat la colecția de piloți, sigur că va găsi și afișa automat butoanele corespunzătoare - în acest caz din nou pentru KODI.

Setari aditionale

Sigur, ar trebui să analizați și setările aplicației. Veți găsi, printre altele, pielea întunecată, sunetele și vibrațiile butoanelor, abilitatea de a dezactiva televizorul atunci când vorbim la telefon (motivul pentru care aplicația solicită accesul la conexiunile telefonice) și capacitatea de a trezi pilotul Când creșteți telefonul smartphone. În combinație cu Alex Amazon, poate fi de asemenea folosit pentru controlul vocii.

[1/2

afișează sigur că o mulțime de anunțuri, dar puteți scăpa de ei, ei plătesc 5 dolari pe an. cont premium, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a plasa un număr mai mare de butoane de pe ecran la propria discreție. De asemenea, merită remarcat faptul că nu trebuie să plătiți pentru salvarea configurației de backup - tot ce trebuie să faceți este să configurați un cont gratuit sigur. Aveți posibilitatea să partajați, de asemenea, configurațiile dvs. prietenilor.

Există peste un milion de dispozitive în dispozitivele universitare sigure. Cu toate acestea, dacă îți lipsește cel pe care le aveți, puteți scrie despre dezvoltatori (Suport @ Sureuniversal.Com).

Aplicația Sure Universal este disponibilă pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu