Principal » Internet » Aplicație pe: Bucătărie Timer Pro (acum gratuit)

Aplicație pe: Bucătărie Timer Pro (acum gratuit)

Internet : Aplicație pe: Bucătărie Timer Pro (acum gratuit)

Cererea de astăzi, recomandăm toate gătitul amator, ceea ce măsoară timpul în bucătărie face probleme. Bucătăria Timer Pro vă permite să economisiți timpul necesar pentru a găti sau a coace diferite feluri de mâncare și a rula mai multe numărătoare inversă într-un moment dacă pregătim o masă mai complexă.

Folosind aplicația, merită să începeți să definiți echipamentul de bucătărie (arzătoare, cuptor, mixer, mașină de spălat vase, prăjitor de pâine și alte dispozitive care funcționează pentru un timp specificat) și economisiți timpul necesar pentru pregătirea vesela. După instalarea aplicației, vom găsi aici câteva exemple, cum ar fi gătitul ouălor sau prăjiturii de pâine. De asemenea, puteți salva numărătoarea implicită - de exemplu 5 minute.

[1/2
[1/2

Mai adânc în setările aplicației veți găsi o secțiune dedicată deducerii implicite menționate anterior (dispozitiv, timp, operare, sunet de alarmă și opțiuni de somn) și o mulțime de alte opțiuni. De exemplu, puteți activa vibrațiile în timpul alarmei, selectați pictograma de distribuție, decideți cu privire la caseta de dialog după deducerea și vizibilitatea numeroaselor inversă în zona de notificare și dacă permiteți aceste setări de sistem, de asemenea din ecranul de blocare.

[1/2

Aplicația nu trebuie să fie activă astfel încât numărătoarea inversă să dureze și, dacă este necesar, puteți verifica timpul rămas sau să le întrerupeți din zona de notificare. Cel mai mare avantaj al aplicației este posibilitatea de a funcționa convenabil pe mai multe cronometre simultan, fără a fi nevoie să mergem la această aplicație. Dacă gătiți cu telefonul smartphone, puteți utiliza numărătoarea inversă atunci când o rețetă este vizibilă pe ecran.

Bucătărie Timer Pro Lucrează pe Android. Timp de câteva zile va fi disponibil gratuit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu