Principal » Internet » Aplicație pe: Foxit PDF Reader

Aplicație pe: Foxit PDF Reader

Internet : Aplicație pe: Foxit PDF Reader

Cererea de zi de astăzi - Foxit Reader - probabil că te cunoști. Acesta este un cititor de fișiere PDF ușor și rapid. De asemenea, merită familiarizarea cu versiunea sa pentru dispozitive mobile, deoarece are opțiunea de scanare a fișierelor și a modalităților interesante de a face schimb de fișiere cu un computer.

Navigare confortabilă și adnotări

Sarcina de aplicare de bază este, desigur, navigarea fișierelor PDF situate în memoria dispozitivului. După ce a început Foxit PDF Reader va afișa lista de documente și să le permită să le răsfoiți.

[1/2

În timpul navigării, puteți utiliza diverse facilități, cum ar fi schimbarea vizualizării, căutați, citiți conținutul sintetizatorului de vorbire, semnătura digitală și capacitatea de tranziție între butoanele de volum ale părților, care pot fi activate în Setări.

[1/2

Opțiunile de vizualizare conțin, de asemenea, opțiunea de a modifica orientarea ecranului, indiferent de sistem, modificați vizualizarea de fundal a documentului și blocați schimbarea intensității luminii de fundal. Puteți permite, de asemenea, rânduri de rupere elegante pentru un text continuu sau o vedere a paginilor generale. În acest context, Foxit PDF Reader poate verifica chiar și chiar și atunci când citesc e-carti, cu toate că acest lucru nu este principala sa aplicatie.

[1/2

Acesta nu este sfârșitul acestei aplicații. Cititorul are, de asemenea, un sistem de adnotare încorporat care funcționează bine în munca în echipă. Suntem prevăzuți cu instrumentele către Zakreślania, comentând complotarea pieselor de text și desen liber.

Scanarea documentelor

Foxit PDF Reader pe dispozitivele mobile utilizează, de asemenea, utilizarea camerei și puteți utiliza aplicația pentru a scana documentele. Acțiunea ei în acest domeniu nu este mult diferită de concurenți - are capacitatea de a detecta automat site-ul și de a face o imagine va fi înregistrată, care va fi o pagină de document.

[1/2

Paginile ulterioare pot fi adăugate imediat la același proiect. Fiecare dintre ele poate fi apoi tăiat, îndreptați, îmbunătățiți contrastul și culorile. Cu toate acestea, aceste controale sunt foarte de bază și nu recomandă utilizarea acestei aplicații pentru a scana fotografii. Nu există, de asemenea, OCR, deci dacă aveți nevoie de o recunoaștere de text, Adobe Scan. Un set complet de pagini poate fi exportat ca un document PDF.

Cloud și Wifi

Aplicația Foxit PDF Reader poate rezolva, de asemenea, unele probleme cu transferul de fișiere pe un dispozitiv mobil. Puteți să vă ajutați pentru a rula serverul HTTP, conectați-vă la browserul dvs. pe un alt dispozitiv și transferați rapid fișierele la WiFi. Dacă ambele dispozitive funcționează numai într-o rețea locală, puteți schimba în siguranță fișiere în acest fel - fără agenție și nori externi fără acces la internet.

Au existat, de asemenea, posibilitatea de a conecta la nori în nor. În afara propriilor servere Foxit, puteți utiliza câteva servicii populare, cum ar fi Google Drop, Box sau Dropbox.

[1/2

Foxit Reader este disponibil pentru diferite sisteme de operare. În baza noastră de date, veți găsi un cititor de desktop pentru Windows și MacOS și aplicații pentru Android, IOS și Universal pentru Windows 10. La cumpărarea unui abonament plătit poate fi, de asemenea, acces la instrumente pentru editarea și conversia fișierelor.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu