Principal » Internet » Aplicație pe: Explorer

Aplicație pe: Explorer

Internet : Aplicație pe: Explorer

cerere de astăzi Ziua este manager de fișiere cu posibilități foarte largi - Explorer. Deși programul permite o mulțime, inclusiv despachetarea arhivelor și navigarea unităților de rețea, interfața sa este intuitiv și nu cauzează probleme.

Explorer vă permite să vizualizați fișierele în fila, modelul browserului și al unor manageri desktop. Navigarea între carduri este extrem de convenabil - puteți atinge selectate sau trec între ele prin glisarea degetul pe ecran. Desigur, dosare vizitate frecvent pot fi adăugate la marcajele și comenzile rapide pot fi plasate pe ecranul de start. Merită adăugând că activitățile mai consumatoare de timp, cum să copiați fișierele mari, pot fi efectuate în fundal fără întreruperea altor clase.

[1/2

Când navigați fișiere, puteți utiliza, de asemenea, un simplu motor de căutare și vizualizări diferite (miniaturi, listă, detalii etc.) Și modul de sortare, afișa fișierele ascunse și de grup și foldere separat. De remarcat este cel mai deschis cu meniul

..

, oferind o selecție de aplicații dacă sistemul nu are o valoare implicită implicită pentru un anumit tip de fișier. Apoi puteți selecta aplicația încorporată sau externă. Previzualizarea proprietăților fișierului, la rândul său, vă oferă posibilitatea de a suspecta suma MD5.

[1/2

Aplicația va afișa conținutul dispozitivului de memorie încorporat pe care funcționează, media externă (card SD, pendrive conectat prin USB OTG), precum și resursele de rețea. În Explorra, vă puteți conecta la Google, Box, Dropbox și accesați discurile SMB în rețeaua locală. Dacă aceste multimedia (audio, filme) sunt pe ele, puteți fi nelimitat pentru a transmite la player-ul selectat pe telefonul smartphone.

Această aplicație are, de asemenea, o mulțime de funcții pur cosmetice. Puteți alege o temă întunecată sau strălucitoare cu culoarea preferată de agrement. În plus, puteți atribui propriile pictograme la un anumit fișiere de tip.

[1/2

De asemenea, este în valoare de a lua o privire la built-in funcții suplimentare. Explorer, un model al mai multor manageri de fișiere clasice, a fost echipat cu un editor de text, datorită căruia, pentru a vedea conținutul fișierelor sau a introducerii corecțiilor minore nu necesită programe suplimentare pentru a începe programe suplimentare. În plus, vă permite să navigați conținutul bazei de date SQLite. Utile este, de asemenea, posibilitatea de a crea și extrage arhive zip și gudron și despachetarea arhivelor RAR fără a instala aplicații suplimentare.

[1/2

Managerul de fișiere Explorer poate fi găsit în baza noastră de date pentru Android. Este disponibil gratuit, dar oferă acces numai la fișierele de utilizator. De asemenea, puteți cumpăra posibilitatea de a vizualiza sistemul principal de fișiere Android sub formă de aplicație rădăcină Explorer.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu