Principal » Internet » Aplicarea zilei: Timpul de gumă

Aplicarea zilei: Timpul de gumă

Internet : Aplicarea zilei: Timpul de gumă

Sfârșitul anului 2017 se apropie rapid. Dacă doriți să știți în care începe exact anul 2018, profitați de aplicația zilei de astăzi - Gum Time. Acesta este un ceas digital pregătit de biroul principal, sincronizat cu serverele Oficiului și administrat la exactitatea timpului oficial din Polonia.

Probabil că știți că au fost folosite diferite modalități de determinare a timpului, iar acum suntem în prezent a suferit pe indicatorii ceasurilor atomice, numărarea modelelor de frecvență bazate pe emisiile de emisii de radiații de cesiu. În combinație cu observațiile astronomice, care permit determinarea corecțiilor secundelor saltului, vom fi utilizate în mod obișnuit în cadrul perioadei UTC (ora universală coordonată). În biroul principal de măsurare, în laboratorul de timp și frecvență, există servere de timp, sincronizate cu modelul de stat al unităților de timp și frecvență.

Cererea de timp GUM ia în considerare întârzierile în sincronizare, datorită căruia avem o garanție că timpul este dat cu acuratețea celei de-a doua. Vom găsi un ceas digital în ea, prezentând timpul oficial în Polonia, împreună cu o întârziere rezultată din timpul de sincronizare cu servere de gumă. În plus, a doua numărătoare inversă la data și ora indicată poate fi inițiată în aplicație - de exemplu pentru a începe un an nou.

Protocolul NTP este utilizat pentru a transfera transferul de timp. Dacă doriți să sincronizați ceasurile de sistem ale dispozitivelor, puteți utiliza servere de gumă: [cadru tempus1.gumă.Gov.En - 194.146.251.100 Tempus2.gumă.Gov.En - 194.146.251.101 [/ cadru

În aplicație, timpul de cauciuc va găsi, de asemenea, o bază de date a curiozităților legate de măsurarea timpului contemporan în Polonia și în lume și în numărătoarele calendarelor de timp și de construcție de-a lungul secolelor. Cunoașterea poate fi verificată prin rezolvarea de la 8 întrebări. Deci, dacă sunteți interesat de astfel de probleme, cum ar fi calendarele lunare, ceasurile optice și pulsar sau utilizarea măsurătorilor detaliate de timp, participă, de asemenea, cu curiozități.

Aplicația Gum Time este disponibilă pentru Android gratuit.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu