Principal » Internet » Aplicație pe: Concerte Bandsintown

Aplicație pe: Concerte Bandsintown

Internet : Aplicație pe: Concerte Bandsintown

Aplicația de zi de astăzi este Bandsintown - un instrument avansat de aplicații pentru planificarea concertelor și turul de urmărire al artiștilor dvs. preferați, precum și prietenii prietenilor dvs.

Pentru a primi recomandări, găsiți și observați performanții dvs. preferați. Puteți face acest lucru manual sau puteți sincroniza informații despre ele de pe Facebook, ultimul.FM, Spotify, Google Music, Soundcouda și YouTube 'A în setările aplicației. Pe această bază, Bandsintown va arăta evenimente legate de contractorii și contractanții găsiți similari, atâta timp cât se află în cerere. De asemenea, puteți notifica despre turul concertului lipsă dacă încă nu există nicio bază de date.

[1/2

De asemenea, merită remarcat orașul dvs. și raza în care suntem dispuși să ne mișcăm pentru a ajunge la performanță.

[1/2

Ca pe Facebook, evenimentele interesante pot fi legate ca "Poate" și "Voi". Dacă nu îl schimbăm în setări, aplicația vă va reaminti evenimentele de notificare.

Lista concertelor a fost împărțită în mai multe categorii - puteți vedea toate evenimentele viitoare în oraș, sugerate (cu posibilitatea de a ajusta cât de mult poate diferi de lista dvs. de favorite), numai următoarele artiști și evenimente care au marcat.

[1/2
[1/2

De asemenea, puteți vedea activitățile prietenilor Facebook și artiști observați care utilizează aceeași aplicație. Adesea, se întâmplă că publică informații despre noile concerte sau fotografii. Utilizatorii pot adăuga, de asemenea, materialele lor la evenimente, care au fost. Nu a existat nicio posibilitate de a propune prieteni de concerte interesante și de a împărtăși informații despre ele pe site-uri de socializare.

[1/2

La unele evenimente, puteți verifica chiar prețurile și puteți cumpăra bilete direct în aplicație.

[1/2

Bandsintown este disponibil pentru Android și iOS.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu