Principal » Internet » Cerere de apicultori. Ei creează elevi de la podkarpacie

Cerere de apicultori. Ei creează elevi de la podkarpacie

Internet : Cerere de apicultori. Ei creează elevi de la podkarpacie

Elevii complexului școlar tehnic și general pentru ei. Stefan Banach în Jarosława lucrează la aplicația care va permite apicultorilor M.în. Verificarea nivelului ULA și a temperaturii sale interne. Proiectul lor va fi finalizat până în mai 2021 și va fi prezentat la Olimpiada Națională "Slow din teorie".

Jakub Kiełbowicz, Kajper Frodma, Szymon Kremer, Gracjan Chamuła, Łukasz Chamuła, Eryk Maśkiewicz și Hubert Missiąg lucrează la aplicație. Elevii au împărtășit trei grupuri: Unul este responsabil pentru echipament, al doilea oferte cu software-ul și a treia promovare a proiectului în social media.

  • Există o soluție similară, deși este utilizată la APIAL. În plus, acestea sunt plătite și vrem să ajungem la apicultori mai mici și Distribuiți cererea noastră gratuită - Explică Hubert Missiąg într-un interviu cu portalul Norey24.EN.

Aplicație gratuită pentru apicultori

Elevii vă reamintesc că albinele joacă un rol-cheie în ecosistem. - Ele sunt un element foarte important al naturii, fără de care un om nu se putea ajuta. Puteți citi Alberta Enstein aici: "Dacă sângele Bee, omul va fi de patru ani de existență ". Așadar, am ajuns la concluzia că vrem să sprijinim apicultorii în ceea ce fac și să le faciliteze munca lor, creând o aplicație - explică KaCper Frodma pe paginile portalului Nowyy24.EN.

Software în plus față de informarea despre nivelul de umplere a ULA și temperatura în interiorul acestuia, acesta va arăta și când mierea este gata să se colecteze. - Este posibil ca noi să adăugați câteva soluții noi în timpul dezvoltării proiectului - adaugă Eryk Maśkiewicz.

Alegeți cel mai bun echipament tehnologic în acest an și câștigați 5.000. Zlotries! Introduceți împărații.WP.Pl și vot.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu