Principal » Internet » Aplicația Bank Ing trebuie să depășească e-banking. Vă va ajuta să cumpărați bilete sau să plătiți pentru parcare

Aplicația Bank Ing trebuie să depășească e-banking. Vă va ajuta să cumpărați bilete sau să plătiți pentru parcare

Internet : Aplicația Bank Ing trebuie să depășească e-banking. Vă va ajuta să cumpărați bilete sau să plătiți pentru parcare

ING Bank Slaski doresc ca utilizatorii la aplicația sa mobilă să o folosească pentru a cumpăra bilete de tren și transport în Polonia, precum și pentru a reglementa taxele de parcare. Compania este deja în căutarea unui partener pentru acest proiect, care va avea grijă de partea tehnologiei.

Actualizat cu privire la posibilitatea de a plăti locuri de parcare și bilete pentru trenuri, autobuze și tramvaie, aplicația Banca va apărea anul viitor, în cazul în care, desigur, ING Bank Śląski va găsi o companie care îl va ajuta să pună în aplicare acest tip de soluție. Aplicația ar sprijini, de asemenea, plăți mobile prin intermediul tehnologiei HCE și este încă în acest an.

O ofertă similară în portofoliul său are deja Bank West Wbk. Cu aplicația sa mobilă, nu puteți plăti doar pentru parcarea mașinii, cumpărați un bilet de tren sau autobuz, dar, de asemenea, să comandați flori (cu opțiunea de a le livra la adresa indicată), comandați un taxi din serviciul ITAXI și cumpărați a cadou (de ex. RPG joc). Toate sumele datorate sunt colectate din contul clientului, după înscrierea pentru o aplicație mobilă. Partenerul băncii din acest proiect este Finanteq S.ȘI. Este demn de remarcat faptul că acest serviciu BZ WBK nu acoperă toate orașele din Polonia, de exemplu: bilet MPK, nu cumpărăm prin ea. în Wroclaw.

Băncile puf și suflă asupra clienților

Acest lucru nu este un moment ușor pentru bănci: în Polonia, precum și în întreaga lume. Bancherii și alți specialiști de finanțare a pierdut o mulțime de credibilitate în urmă cu aproape 10 ani, când criza economică a izbucnit binele din care astăzi economia mondială nu se poate ridica. Bancherii sunt, de asemenea, vinovați de diverse discuții morale și adesea practici criminale descrise în multe cărți, m.în. În lăcomia recent lansată. Cum de a înșela marile companii "Paweł Rzka sau " 13 etaje "Filip Springer. De asemenea, conducătorii actuali par să aibă încredere limitată în bănci, ceea ce a dus la o nouă taxă a fost impusă acestor instituții financiare. Toate acestea fac ca bancherii să spună că vor să facă ceva pentru clienții buni, clienții încearcă imediat să-și ascundă binele. Pentru a cita un clasic: clima avem, deși băncile cu siguranță nu poate pretinde a fi nevinovat.

[1/2

Bancherii sunt, prin urmare, forțați să caute surse alternative de profit. Știind că clienții au devenit tot mai precauți și să observe dezvoltarea dinamică a noilor tehnologii, să caute șansa lor în propunerile M.în. În domeniul serviciului clienți. Datorită acestei oferte nu numai mai multe și mai bune servicii bancare online, dar și aplicații mobile sensibile. Toate acestea pentru a face un client confortabil și să-i ofere îngrijire pentru un nivel atât de înalt, astfel încât el să nu înceapă să privească cu un ochi milostiv asupra propunerilor de concurență și nu și-a mutat banii.

Aplicația My Ing vă așteaptă în baza noastră de date: Android, iOS, Windows Mobile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu