Principal » Internet » Aplicația aparatului din Lumia se va întoarce, dar în Nokia cu Android

Aplicația aparatului din Lumia se va întoarce, dar în Nokia cu Android

Internet : Aplicația aparatului din Lumia se va întoarce, dar în Nokia cu Android

Smartphone-urile din Lumia Line în ani de splendoare au fost apreciate pentru un set de aplicații livrate de la Nokia. Printre acestea, aplicația aparatului a fost distinsă și mai precis interfața sa. Controlul unor setări mai avansate utilizând inele virtuale rotative a fost unul dintre cele mai bune (cele mai bune?) soluție.

Astăzi, situația arată complet diferită. Chiar și cei mai credincioși fani ai ferestrelor mobile încep să-și spună la revedere la Windows Phone. Microsoft a dormit o revoluție pe piața smartphone-urilor, care se încadrează pe panouri după doar câteva lovituri vamale de la Google. După o astfel de înfrângere, a cheltuit milioane de dolari pentru formare, Microsoft servește numai prosoape Google, adică scrierea aplicațiilor pe Android.

Ultimii utilizatori ai ferestrelor mobile încep să se schimbe pe Android. Datorită multitudinii de dispozitive sau suprapunerilor diferite, acestea au adesea o problemă cu alegerea unui producător specific. Este posibil ca cea mai bună alegere să fie din nou Nokia, dar aceasta în mâinile HMD Global și producătoare de smartphone-uri Android.

HMD Global tocmai a dobândit dreptul la aplicația Camera Nokia și la interfața sa bazată pe inele virtuale. În plus, compania a câștigat 500 de brevete aparținând Microsoft. Ca și rapoartele Nokiamob.Brevetele nete mamenite vor fi probabil folosite în curând. În Nokia cu Android, va fi introdusă o nouă cerere de aparate, similară cu cea cunoscută din Lumia. Trebuie să apară în modele noi, iar dispozitivele curente vor primi probabil în actualizare.

Nu numai în ceea ce privește aplicarea, noul Nokie va fi asociat cu Lumia. HMD Global a semnat un contract cu Zeiss, a cărui optică și tehnologie au fost folosite în Lumiach.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu