Principal » Internet » Aplicația Allegro, sau centrul comercial în buzunar

Aplicația Allegro, sau centrul comercial în buzunar

Internet : Aplicația Allegro, sau centrul comercial în buzunar

Sigur, Allegro nu mai este ceea ce era, dar în nici un caz în sensul negativ al acestui cuvânt. Cel mai mare serviciu de licitație poloneză a evoluat, devenind cel mai mare agregator polonez. Este gresit? Nu neapărat - În locul celei de-a doua canale de Internet, am câștigat un loc unde puteți cumpăra un nou și acoperit. Cu toate acestea, în continuare în ceea ce privește categoria și clasa de stabilire a prețurilor.

Toată lumea care sa întâmplat să facă cumpărături pe Internet, știe perfect că acest lucru poate fi atașat la sănătatea mintală. Și nu exagerează. Mai ales când în industrie, în mod colocvial, nu se află în picioare. Căci dacă, după cum presupun, nici un cititor Dobrychprogramów nu ar avea probleme cu cumpărarea unui laptop sau a unui televizor, cu multe bobine de crap care găsesc un cadou pentru fanatia tatălui său de pescuit poate fi ceva defect. De exemplu, nu pot să menționez numele unui magazin de pescuit, ca să nu mai vorbim de determinarea nivelului renumial sau de preț în companii individuale.

În acest caz, Allegro vine cu ajutor. O platformă pe care puteți găsi literalmente totul și, în același timp, un broker cunoscut, ținând cont de povara verificării vânzătorilor. Dacă oricare dintre ele, îmbrățișând ușor, după ce, voi raporta la programul de protecție a cumpărătorului, având un tampon sub forma unei plăți înregistrată a PayU. Și nu voi rămâne pe gheață, mergând la ușa închisă a companiei malteze-Bush.

Întotdeauna la îndemână: cumpărați unde doriți și când doriți

Între timp, la cumpărături pe Allegro poate fi chiar mai convenabil, mai rapid și mai sigur decât de obicei. Toate datorită unei noi aplicații mobile, numită ALLEGRO - cumpărături, promoții și chilipiruri disponibile atât pe Android, cât și pe iOS.

Pentru a fi sincer, aceasta nu este o bucată de cod incredibil de elegantă; Se bazează pe conceptul de webview sau vizualizarea unei pagini web în cadrul aplicației. Dar dintr-o dată este nevoie de puțin peste 56 MB și nu exagerate privilegii. Este nevoie doar de acces la rețea, care este complet ușor de înțeles, precum și conținutul memoriei în cazul în care dorim să emită o ofertă și să adăugăm o fotografie. De asemenea, vă permite să utilizați datele de localizare atunci când completarea informațiilor, dar această aprobare nu este obligatorie trata. În același timp, acesta se situează drept, dar, prin urmare, o interfață extrem de transparentă.

[1/2

Ce puteți face de la Allegro APCI? Ano Totul despre ceea ce puteți face și de la nivelul browserului - și chiar mai mult. Și această versiune cache și adaptată la o dimensiune mai mică și caracteristici ale ecranelor tactile de dispozitive mobile. Și au spus că nu vă ajutați în magazinul online;)

Impromiri ca smartphone este un dispozitiv la care vrem să avem acces instantaneu, astfel încât aplicația Allegro permite achiziții instantanee și supravegherea lor ulterioară. Până când se obține pachetul. Facilitare încep în momentul în logare. Utilizatorii iOS nu trebuie să introducă parola de fiecare dată; Touch / Face ID. Cu toate acestea, indiferent de sistemul de operare vă puteți decide să vă amintiți acreditările. În acest caz, accesul la APKI protejează blocarea ecranului smartphone. Ca restul datelor.

Mergând mai departe, interfața APKI a fost împărțită în cinci marcaje: pagina de pornire, căutare, cărucior, observare și allegro meu. Fiecare dintre ele joacă un rol care nu poate fi explicat în plus față de a explica. Privind din punct de vedere utilitar, nu se poate ignora, dar ignorați confortul evident, creatorii au pregătit.

[1/2

Căutarea cu cuvintele cheie și vizualizarea categoriei. Ce despre Android acceptă comenzi vocale. Coș, de obicei pentru Allegro, lucrează la nivel global. Acest lucru ar trebui să se înțeleagă că este comună tuturor vânzătorilor, și luând parte la programul Allegro inteligent, care costă 8 zloți pe lună sau 49 PLN pe an, puteți avea, de asemenea, transport gratuit la dulapul de colete. Astfel încât cumpărăturile combinate de cumpărături nu costă în plus. Merită, de asemenea, o atenție la o comparație transparentă a ofertelor. Puteți vizualiza pozițiile marcate unul lângă celălalt în vizualizarea tabelului. Această soluție nu este pe desktop.

Micul poate mai mult. În acest caz, acesta este un fapt

Oricum, pe desktop nu există câteva lucruri care sunt în aplicația mobilă. Nu există o plată rapidă și sigură de către Apple Pay și Google Pay. Fără gâscă cu porți; Confirmați biometricile și gata. În plus, utilizatorii de calculatoare nu vor beneficia de sistemul de notificare sau de o promovare a monedelor speciale.

[1/2

Da, este greu să tratăm notificarea push astăzi ca ceva special, dar nu fără nici un motiv a devenit atât de popular. Este vorba despre comoditate. Allegro trimite notificări despre ofertele observate, precum și despre starea expedierii. Imaginați-vă că așteptați un pachet în care există un cadou pentru un iubit pentru o zi de naștere. Fiecare acum și apoi reîmprospătați pagina numărării privind progresele înregistrate de tranzit. Că curierul teleportează magic de la Katowice la terminalul din Szczecin și acolo. Între timp, Apka Allegro. De îndată ce se schimbă ceva în statut, acesta va trece pur și simplu notificarea. A inmana.

Da, deoarece puteți obține o ofertă promoțională ca parte a promovării monedelor menționate mai sus. Comanda aplicației mobile a unui prieten și prima sa achiziție este de 5 monede și veți obține o gamă de oferte acoperite de campanie. Fiecare 10 puncte este schimbabil pe un voucher în valoare de PLN 10, 20 de puncte și PLN 20. Un astfel de cupon vă permite să reduceți prețul de orice achiziție pentru un minim de 40 PLN. Nimeni nu există raritate, cineva va spune. Și sunt de acord cu asta. Dar cu reduceri este, astfel încât este mai bine să le aveți decât să nu aveți. Voi fi o pereche de zloți în buzunar.

[1/2

Din alte curiozități - aplicația Allegro are capacitatea de a seta achiziții ciclice. Un pic ca un produs care să se aboneze. Există lucruri pe care omul le cumpără în mod regulat, doar produse curate. Nu trebuie să vă amintiți. Ați setat într-o zi selectată a lunii un anumit coș și atât de mult. În paralel, există o funcție care vă permite să trimiteți cu ușurință o ofertă selectată prin intermediul mass-media sociale de e-mail sau SMS, care este util pentru a face mai ușor să se consulte posibile achiziții cu familia sau prietenii.

Ce altceva? În cazul sistemelor Android 10 și IOS 13, robia grafică se adaptează spontan de la temă. Este clar sau întunecat. Ca un lucru mic și se bucură. În cele din urmă, un tutorial simplu va facilita primii pași pentru oamenii mai puțin tehnologia. Puteți recomanda cu ușurință bunica sau bunicul dvs. care ar dori să încerce achiziții online. O astfel de formă este cu siguranță mai sigură decât să le lăsăm pe acest motor de căutare Google.

Aplicația mobilă Allegro poate fi găsită la această adresă.

Programe

Actualizări Actualizări noi Produse Vezi mai multe> SoftwareNetBiznes

Recomandat
Lasă Un Comentariu