Principal » Internet » "Apex Legends " - Cum să câștigi? Ghid pentru începători

"Apex Legends " - Cum să câștigi? Ghid pentru începători

Internet :

"Apex Legends " Categonal diferit de alte jocuri de luptă Royale. Este ceva nou, deci vom încerca să vă ajutăm mai bine să cunoașteți jocul și toate tehnicile cheie. Dacă le controlați, ar trebui să fiți cu siguranță "campioni".

Joc gratuit 2019? Categoric. Cum să îl jucați pentru a câștiga? Ca și în fiecare joc online, depinde mult de cât de bine putem folosi mecanicul de joc și cât de mult știm despre asta. În "Apex Legends " cunoașterea capabilităților noastre este chiar crucială.

"Apex Legends " - Bazele și Battle Royale

Ca jucători începători, ar trebui să vă îndepărtați de câmpul de luptă. Deci, în locațiile ascunse pe bătut. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă de un singur lucru - o zonă albastră, marcată pe hartă de la începutul jocului. Apare în fiecare meci și în interiorul său vom găsi articole mai bune. Acest lucru captează de obicei cei mai buni jucători.

După aterizare Pe hartă "Apex Legends ", încercați să vă ridicați armele cât mai curând posibil - Totul așa cum nu vorbesc. Dacă un adversar a aterizat, de asemenea, în zonă și sunteți înarmați, merită să vă luați riscul și să scăpați repede. Aveți șansa de a găsi un alt jucător fără arme.

Apex legende

Nu luați totul dacă vă aterizați în trei într-un singur loc. Tovarășii tăi vor fi, de asemenea, o armă. Acest joc de echipă, nu puteți fi egoist. Și din acest motiv, merită, de asemenea, amintirea de a însemna elemente rare pe care nu le aveți nevoie, sau aveți deja. Doar apăsați butonul Roll de pe mouse pentru a informa echipa, pe care ați găsit-o.

Nu acoperiți întotdeauna în mijlocul unei zone sigure este o soluție bună. În primul rând, avem o șansă bună ca și alte mai multe echipe să se gândească la fel și mai bine să lupte într-o ciocnire. Menținerea limitelor zonei permite, în primul rând, să surprindeți adversarii care vin în panică.

Folosiți cabluri sau un turn mare asemănător cu antene. După linii, putem urca, sarăm din ea, prindeți-vă din nou. Aceasta este o modalitate excelentă de a studia zona din jurul nostru - putem găsi cu ușurință adversarii sau doar o zonă sigură. În partea de sus a turnului, începem automat Jetpack, care vă permite să zburați la o distanță scurtă.

Trucuri mecanice

Nu-i cere niciodată daune. Chiar care se încadrează de la câteva sute de metri de nava de transport. Amintiți-vă acest lucru, pentru că de multe ori saltul se poate dovedi a fi singura modalitate de a scăpa.

Rularea rapidă și zgârierea pe pante cu apăsată "CTRL " poate fi o modalitate excelentă nu numai pentru a vă deplasa. În acest fel, ne mișcăm mult mai repede și în situația de criză putem evita multe rachete.

"Apex Legends " este în primul rând o echipă

Selectarea echipei este, de asemenea, importantă. Fiecare dintre legendele are alte abilități și unele mai bune, iar alții vorbesc mai rău. De exemplu. Gibraltar cu abilități active pune o acoperire în formă de cupolă, iar linia de salvare în acest moment poate apela o dronă de medicament de a regenera punctele de viață înainte de următoarea ciocnire.

Merită să lipiți împreună. Chiar și atunci când mergem prea departe de membrii echipei, vom auzi automat un memento pentru a reveni la tovarășii. Jocul constă în cooperare.

Nu ridicați ceea ce nu aveți nevoie. Există trei tipuri de muniție - cel mai simplu mod de a le recunoaște asupra culorilor. Și puteți avea doar două arme - așa că încercați să observați dacă nu colectați elementele greșite.

Fii atent pentru capturile de ecran. Chiar dacă această linie de salvare din echipa dvs. le evită, alte echipe văd, de asemenea, etichete pe hartă și expedierea suprapusă. Este mai bine să le folosiți în același timp menținerea măsurilor de securitate.

"Apex Legends " - Mai multe despre joc

Am scris despre o nouă lovitură pentru mai mult de o săptămână pentru alte site-uri web. "Apex Legends" după prima săptămână de la premiera a jucat deja 25 de milioane de oameni din întreaga lume.

Descărcați "Apex Legends " Gratuit de baza de date software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gamingporadniki

Recomandat
Lasă Un Comentariu