Principal » Internet » Apex legende. Jucătorii au descoperit primul Paște Eggi

Apex legende. Jucătorii au descoperit primul Paște Eggi

Internet : Apex legende. Jucătorii au descoperit primul Paște Eggi

Jucătorii au găsit deja primul Eggali de Paști în Legendele Apex. Și pentru a fi sincer, trebuie să felicitați percepția și perseverența. Nu numai că, a trebuit să fugi în jurul hărții și să caute urșii de pluș, este încă în ordinea corectă.

Easter Eggi Adăugați întotdeauna un pic gustos în gameplay. De obicei, acestea sunt făcute într-un mod distractiv, se referă la alte gimnice, producție de film sau motive istorice, legende etc. e.t.c. În Apex Legends nu este diferit.

"Apare un "

În timpul gameplay-ului în Apex Legende putem întâlni în mod repetat monștrii mici pe hartă. Arata ca ikei plushy. Dar nu le vom pune pe canapea. Trebuie să le împușcăm dacă vrem să rezolvăm misterul.

Monștrii Nessy pe hartă pot fi găsite de 10 ori. Ele apar în alte locuri în ordinea corectă. Puteți găsi o hartă de mai jos, într-un videoclip de pe YouTube. Dar notați, avem un videoclip spoiler! [YouTube = // www.YouTube.Com / ceas?v = LPCXQ3ZY8O

Dacă nu doriți să vă pierdeți de la adevărata viziune a lui Neressy, nu vizionați videoclipul. Ecran cu o hartă pe care o veți găsi în acest paragraf. Merit pentru descoperirea egei de Paști pe care le oferim Streamer MGGGHOST.[img = jp

Monsters în * Apex Legends

Neassy, ​​desigur, referire la monstrul de la Loch Ness. Și ceea ce are comun cu legendele Apex? În cele din urmă, jocul a fost dezvoltat în referință la seria Titanfall, plin de creaturi mari. Chiar și atunci când aterizare pe hartă, în depărtare vom vedea doi monștri imense, care provin din prima parte a Titanfall *.

Apex Legends este un hit absolut 2019. În cea mai recentă producție de arte electronice, studiile RAPAWN, peste 25 de milioane de jucători au jucat în prima săptămână. Jocul încă colectează cea mai bună evaluare și, în plus, este absolut gratuit.

Descărcați "Apex Legends " Gratuit de baza de date software. Jocul este disponibil gratuit.

Citiți mai multe despre Apex Legends pe site-ul nostru:

  • Apex Legende - Cum să câștigi? Ghid pentru începători (// www.Bunăprograme.PL / Apex-Legands-Jake-Win, News, 100321.Html)
  • Apex legende. Vicepreședintele Epic Games a lăudat jocul, dar și-a schimbat mintea (// www.Bunăprograme.PL / Apex-legende-Epic-Jocuri, News, 100322.Html)

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Gaming

Recomandat
Lasă Un Comentariu