Principal » Internet » Antifurt: alarmă anteagull pentru Android de la creatorii de Allplayer

Antifurt: alarmă anteagull pentru Android de la creatorii de Allplayer

Internet : Antifurt: alarmă anteagull pentru Android de la creatorii de Allplayer

Protecția din ce în ce mai extinsă implementată în smartphone-uri, cum ar fi amprentele digitale și scanerele de iris, sunt bine verificate pentru a asigura date, dar nu avertizează utilizatorul când telefonul va dori să fure pur și simplu. Implementarea acestei probleme este de a fi o aplicație antifurt, pe care utilizatorii Android îl vor notifica în mod eficient atunci când smartphone-ul va cădea în mâinile neautorizate.

Principiul operațiunii este surprinzător de simplu. Programul va lansa un semnal sonor puternic și va clipi cu diferite culori pe ecran atunci când acționarea poate fi recunoscută care poate fi furtul. Și acest lucru se poate mișca dispozitivul (se utilizează un senzor de mișcare), eliminându-l din buzunar (în utilizarea unui senzor de proximitate), dar, de asemenea, deconectați firul încărcătorului, căștile și schimbarea cartelei SIM. Alarma va fi oprită atunci când pe ecran, trageți modelul corespunzător, setați anterior ca parolă.

[1/2

În versiunea Pro, care, în acest moment, costă mai puțin de 8 zloți, în afară de îndepărtarea anunțurilor, vom obține funcții de notificare a furtului prin e-mail, SMS și opțiunea de partajare a locației. Să adăugăm că chiar și în editarea liberă cu anunțurile, setările pot fi modificate între setările care trebuie modificate, la care senzorul ar trebui să reacționeze, să determine întârzierea alarmei și sunetul său.

Antiful pentru Android într-o versiune gratuită este acum disponibilă pentru descărcare din baza de date a aplicațiilor mobile.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu