Principal » Android » Păsări furioase Rio2.6.13

Păsări furioase Rio2.6.13

Android  : Păsări furioase Rio2.6.13

Angry Birds Rio este două probleme într-o singură cerere. Caracterele de la păsările furioase au fost răpiți și exportați în Rio de Janeiro. Ei au reușit să scape, dar trebuie să găsească și să elibereze Blu și Jewel - un papagal rar pe care îl puteți cunoaște pe filme.

Mecanica jocului a rămas neschimbată. La fiecare tablă, avem o prioca și câteva păsări de diferite tipuri. Scopul jocului este de a sparge clădirea inamicului în așa fel încât toți adversarii să fie eliminați din bord, câștigând cât mai multe puncte posibil. Păsările au abilități speciale ca zbor mai rapid sau căderea ouălor explozive, puteți utiliza, de asemenea, aditivi ca o cutie dinamită. Câștigăm aditivi în timpul jocului, puteți cumpăra și mai mult.

În joc găsim 320 de niveluri de la păsările furioase Rio și Rio2, împărțite în episoade. În plus, diferite activități vă permit să deblocați plăcile de bonus. Ajută la găsirea fructelor ascunse și efectuarea sarcinilor (de exemplu, ruperea a 50 de cadre cu maimuțe). Există, de asemenea, panouri de vânătoare de comori care nu se bazează pe ruperea totul, ci mai degrabă pe colectarea de monede.

Recomandat
Lasă Un Comentariu