Principal » Internet » Angry Birds Rio

Angry Birds Rio

Internet : Angry Birds Rio

Angry Birds Rio conține două probleme într-o singură cerere. Mecanica jocului au fost neschimbate și pe fiecare tablă trebuie să semene distrugerea, împușcați păsări din Slingshot. Cu toate acestea, există îmbunătățiri și specii de păsări complet noi.

Caracterele de la păsările furioase au fost răpiți și exportați în Rio de Janeiro. Ei au reușit să scape, dar trebuie să găsească și să elibereze Blu și Jewel - un papagal rar pe care îl puteți cunoaște pe filme.

Scopul jocului este de a sparge clădirea inamicului în așa fel încât toți adversarii să fie eliminați din bord, câștigând cât mai multe puncte posibil. Punctele se vor traduce în stele și stelele pentru monede care pot fi cheltuite pentru mai multe îmbunătățiri. Păsările au abilități speciale ca zbor mai rapid sau scăpând ouă explozive.

În joc găsim peste 400 de niveluri de la păsările furioase Rio și Rio 2, împărțite în episoade și diverse activități în joc, cum să găsească fructe ascunse, vă permit să deblocați plăcile de bonus. Există, de asemenea, noi panouri de vânătoare de comori care nu se bazează pe ruperea totul, ci mai degrabă pe colectarea de monede.

Recomandat
Lasă Un Comentariu