Principal » Internet » Andromeul transformă telefonul în PC

Andromeul transformă telefonul în PC

Internet : Andromeul transformă telefonul în PC

Smartphone-urile de astăzi au putere. Cu astfel de cuvinte, începe o descriere a proiectului Andromeum, care are ca scop pus pe o stație specială de andocare, care va transforma telefonul într-un computer desktop. Colecția de la Kickstarter tocmai a început, și ne întrebăm: dacă de data aceasta va funcționa? Un pic de un proiect similar a fost Ubuntu Edge, de data aceasta, totuși, ideea pare mult mai universală.

Stația prezentată este să fie ieftină și ușor accesibilă și datorită acestei soluții, calculatorul va deveni complet portabil. Piața țintă va fi în primul rând țările în curs de dezvoltare în care computerele sunt scumpe, iar un astfel de dispozitiv vă va permite să modificați telefonul disponibil. Dacă eficiența procesatorilor utilizat în smartphone-urile disponibile în prezent este suficientă? Așa cum autorii proiectului, sistemele actuale Snapdragon oferă o eficiență mai mare decât supercomputerele disponibile în 1996

..

Acest lucru arată în mod clar cum câteva decenii au schimbat puterea de calcul creată de electronica umană.

[Vimeo = // Vimeo.COM / 113366035 Stația propusă de creatorii acestei acțiuni conține trei porturi USB de dimensiuni mari, precum și o sursă de alimentare încorporată, dispozitivul de pe acesta este plasat, dacă este necesar, și după îndepărtarea pregătită pentru funcționarea mobilă. Cu toate acestea, nici un hardware și software au puterea acestei soluții. Totul va funcționa sub controlul sistemului OS Androme, care a fost creat de un fost angajat Google, în special pentru nevoile postului. Tot ce trebuie să faceți este, pe telefonul dvs. Android, vom instala aplicația potrivită și vă va permite să vă integrați și să luați controlul asupra dispozitivului. Acest sistem este de a combina cele mai bune elemente ale interfețelor Windows 7 și OS X. Creatorii nu doresc să utilizeze un tipic Android și să încerce să o folosească într-un computer desktop, dar să propună o "suprapunere adecvată " care se va dovedi a fi o soluție mult mai bună - toate acestea cu partajarea fișierelor între ambele sisteme.

Software-ul ne va permite să rulăm jocuri, pachet de birouri și vom lua configurarea conexiunilor la televizor sau monitor. La mijlocul anului viitor, SDK va fi prezentat, ceea ce va permite dezvoltatorilor să-și creeze propriile aplicații și să le pună în magazinul Androme. Proiectul este adresat în principal pentru utilizatorii care utilizează un computer mai degrabă pentru activități simple și tipice: navigarea pe Internet, creând documente simple de birou, urmărind filme și ascultați muzică, precum și citirea. În ciuda eficienței crescute, aceasta nu este o soluție pentru persoanele care își folosesc echipamentele pentru sarcini mai grave, cum ar fi. Virtualizarea, codarea sau calculele matematice avansate. Cu toate acestea, ar trebui să fie înlocuit perfect de exemplu. Chromebooks și laptop-uri mici, dacă, desigur, vom avea o tastatură externă, mouse, precum și un afișaj.

O anumită limitare este suportul pentru dispozitivele - stația nu vă va permite să gestionați orice smartphone. În prezent, cele mai populare modele ale Samsung Galaxy S și nota sunt acceptate (cu excepția cele mai recente Galaxy S5, care este puțin prea mare pentru ea), dar creatorii au anunțat deja un alt model al stației care va fi capabil să se ocupe de Nexuses 4 , 5 și 6, precum și HTC One M7 și M8. Multe depinde de sponsorii acțiunilor și de numărul de fonduri acumulate.

Indiferent dacă acest proiect are o șansă de succes? Da, creatorii doresc să ia doar 100.000 de dolari, nu este mult în comparație cu 32 de milioane colectate pe Ubuntu Edge. În plus, Andromeum este mult mai universal: Nu trebuie să alegem întreaga platformă, nu trebuie să vă schimbăm smartphone-ul pentru ceva complet diferit, mult mai scump. Doar stație și dispozitive periferice. Computerul va deveni un telefon și un telefon cu un computer.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Echipamente

Recomandat
Lasă Un Comentariu