Principal » Internet » Android cu mișcări criptate DNS. Contrar aparițiilor, nu este vorba despre intimitate

Android cu mișcări criptate DNS. Contrar aparițiilor, nu este vorba despre intimitate

Internet : Android cu mișcări criptate DNS. Contrar aparițiilor, nu este vorba despre intimitate

Google Alliance aparent Komunikacjiandroida pentru criptarea serverelor DNS. Analiza dezvăluie introducerea modificărilor Kodyźródłowego Pozwalającyużytkownikom Activează comunicarea cu serverele DNS după Szyfrowanmpołączeniu TLS. Aceste opțiuni au fost adăugate într-o ramură a sistemului dezvoltatorului, ceea ce sugerează că acesta poate debuta pe Android 8.1.

Într-o comunicare normală cu serverele DNS interogarea Sąprzeprowadzane Plaintext, TCP și UDP Czemuosoby de outsiders, chiar dacă nu se pot verifica Aktywnościużytkownieka pe web, poate cel puțin să cunoască un adresówinternetowych el a vizitat.

TLS oferă cererile DNS Rezolvați numele de domeniu Același Poziombezpieczeństwa și confidențialitate, care oferă https solicitări de conținut web Zserwerów. Întreaga mișcare este criptat după protocolul Protoklayer Securitate, datorită căreia furnizorul de servicii Internet pentru a asculta Niepiecze 53 nu se va afla că clientul cere Oroupling Domenii Dobreprograms.RO va primi o adresă IP194 ca răspuns.0.171.163.

Desigur, conexiunile criptate necesită utilizarea DNS Zserwera care vor sprijini TLS, dar în cazul Google nu este încă NieJest nici o problema - Compania de View Mountain din 2009 Rokuutrimuje Cel mai mare serviciu public DNS din lume, SłynNeserwery 8.8.8.8 și 8.8.4.4. Astăzi sunt responsabili pentru rezolvarea a 600 de miliarde de nume de domenii pe zi.

Confidențialitate? nu cred

În ciuda declarațiilor triumfale ale unor mass-media, scriind cu această chestiune despre prevenirea terților (sub forma internetului) pentru a previzualiza activitatea utilizatorilor, este necesar să vă reamintim că criptarea de trafic DNS după ce TLS nu asigură confidențialitatea noastră Activități în rețea. În primul rând, în loc de DNS încrezită de un furnizor local de Internet, trebuie să avem încredere acum Google (sau un alt furnizor de servicii DNS care suportă criptarea).

În al doilea rând, stabilirea unei conexiuni la gazdă HTTPS începe la schimbul de informații între client și server în cadrul așa-numitul.Extensii (indicarea numelui serverului) - Clientul trimite la server pentru a servi numele gazdei cu care doriți să vă conectați.Desigur, în text clar, deoarece criptarea nu este setată zostałojeszcze. De aceea este dificil să vorbim aici despre ascundere.

Mult mai realist este această protecție Sposóbużytkowników împotriva tuturor tipurilor de redirecționări DNS Imanipulacją mișcare - acest lucru va împiedica atacurile de phishing, ieșire la rezolvarea numelor de domenii.

A doua explicație este deja răzuită cu o teorie a conspirației Dziejów- Ce se întâmplă dacă dispozitive Android 8.1 va fi activat în mod implicit Ufaćwyłącznie Criptarea serverelor DNS de trafic la Google 'a

..

Desigur, pentru securitatea noastră? Cu o vizionare de DNS, cel mai popular sistem operațional, Google va primi o mult mai bună înțelegere a ceea ce omenirea de pe Internet va primi o mai bună înțelegere a ceea ce.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Siguranță

Recomandat
Lasă Un Comentariu