Principal » Internet » Android în cele din urmă cu o schimbare convenabilă a DNS, va oferi mai multă intimitate

Android în cele din urmă cu o schimbare convenabilă a DNS, va oferi mai multă intimitate

Internet : Android în cele din urmă cu o schimbare convenabilă a DNS, va oferi mai multă intimitate

Android nu are opțiunea de a schimba adresele DNS din setările sistemului. Prin urmare, utilizarea aplicațiilor terțe sau a posesiei unui dispozitiv rădăcină. Aceasta se va schimba cu eliberarea unei alte actualizări mari - Android care se ascunde în prezent sub litera P.

Pe Blogul oficial Google, regizat pentru programatori Android, a apărut o nouă intrare, care descrie noua opțiune DNS privată. Acesta va fi implementat pentru Android P și va permite schimbarea DNS. Noile DN-uri introduse se vor aplica în întregul sistem, inclusiv toate aplicațiile și toate conexiunile la Internet.

Android P va sprijini, de asemenea, DNS-TLS, deci va fi posibilă utilizarea apelurilor criptate pentru a păstra confidențialitatea mai mare în timp ce utilizați Internetul. Cu toate acestea, tehnologia nu este acceptată de toți furnizorii, ci oferă și Google sau Cloudflare, care a introdus recent DNS sigur despre adresa 1.1.1.1.

Persoanele interesate de funcția DNS privată în plus față de exploatarea Android P, ei vor trebui, de asemenea, să verifice aplicațiile. Unele aplicații își îndeplinesc propriile interogări DNS fără a utiliza API-ul sistemului. Acestea vor trebui să fie actualizate pentru a susține o nouă funcție.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareNet. Asigurați-vă

Recomandat
Lasă Un Comentariu