Principal » Internet » Android: Top 5 cele mai bune simulatoare

Android: Top 5 cele mai bune simulatoare

Internet : Android: Top 5 cele mai bune simulatoare

Dispozitivele Android nu sunt doar instrumente de lucru sau de comunicare cu alte persoane. Este, de asemenea, foarte des centre de divertisment multimedia. Datorită telefoanelor și comprimatelor, putem să ascultăm muzică, să răsfoiți fotografii și să vizionați filme în High Definition. În plus, datorită întregii mase de jocuri, pot fi de asemenea folosite ca console portabile. În tabelul de mai jos vă propuneți 5 În opinia mea, cele mai bune, simulatoare gratuite disponibile pe platforma Android. Pentru a diversifica ușor clasament - fiecare dintre ele va prezenta o altă categorie (simulator de zbor, simulator auto, tren, etc.). Noi incepem!

Spunând un simulator, majoritatea dintre noi se vor gândi imediat la simulatoarele de zbor. Cele mai populare sunt disponibile în primul rând pe PC-uri. Cu toate acestea, Android are și mai multă atenție titlurilor. Unul dintre ei este cu siguranță Așezările istorice. Jocurile din Realia au fost încorporate în timpul celui de-al doilea război mondial. Cu toate acestea, sarcina noastră nu se va baza pe lupta împotriva suprafeței împotriva forțelor inamice. După cum sugerează titlul - jucătorul va trebui să aterizeze corect în situații diferite, adesea extreme. Întregul își păstrează un realism destul de considerabil, care nu aparține celor mai ușoare poziții. Un avantaj suplimentar al jocului este corpul de iluminat audiovizual. 

Un alt titlu face parte din categoria ca populare simulatoare care a fost răspândit în principal de jucători din Țara Soarelui Răsare. Este un lucru clar despre simulatorul trenului. Unul dintre cele mai active și cele mai clare este redat Tren sim. La început, merită subliniat îngrijirea creatorilor pentru detalii grafice - jocul arată foarte frumos. Acest titlu, cu toate acestea, este pentru cei care ar prefera mai degrabă să admire ceea ce se întâmplă pe ecran, fără prea multă interferență în acțiune. În timpul "jocului", putem schimba tipurile de locomotive și vagoane în timp real (total peste 50 de a alege de la). În plus, avem o schimbare de viteză de transfer și o alegere de la mai multe camere. Jocul nu are nicio posibilitate de a admira exteriorul trenurilor din diferite părți ale lumii și diferite epoci. 

Îți amintești de popularul Brydge Builder? Această renumără poduri de construcție a simulatorului au trăit pentru a-și vedea omologul său Androidowego! Bridge Constructor gratuit, Pentru că așa numele său este aproape o copie credincioasă a jocului PC. Un total de patru tipuri de elemente de construcție (oțel, frânghii, lemn și beton) au fost administrate în mâinile jucătorului (oțel, frânghii, lemn) și abilitatea de a le stabili la un unghi diferit și în diferite combinații. Sarcina constă în construirea unui pod stabil, a cărei construcție și rezistență sunt verificate prin materialul rulant de mașini care trec. Între timp, putem observa tensiunea structurii într-o anumită zonă. Întregul pare destul de bine și atrage de ore lungi!

În plus față de avioane, trenuri și poduri în rândul simulatoarelor, simulatoarele fermei se pronunță recent. Nu este diferit în cazul acestui tip de jocuri de pe platforma Android. Aici, atenție Farming Simulator 2012, care este oarecum o versiune de pictat simplificată. Jucătorul joacă rolul unui agricultor suprasolicitat care trebuie să efectueze o serie de activități legate de viață în fermă. Așadar, avem de-a face cu semințele, orastingul, colectarea culturilor și fertilizării. Toate acestea folosind unelte și mașini specializate. Gestionați cerealele pentru timp? CHECK IN TINE Simulator 2012 GRATUIT agricole.

În cele din urmă, simulatorul de conducere auto. Cu toate acestea, aceasta nu va fi o mașină standard de pasageri, deoarece, după cum sugerează și numele, mulțumesc Camion 3D Să jucăm rolul unui șofer de camion. Sarcina noastră este de a transporta bunurile într-o locație specificată, fără a le deteriora pe drum. Mai mult, avem o perioadă limitată de timp la dispoziția dvs. În plus față de camion tipic, el va veni să se așeze în spatele roții de mașini, cum ar fi motostivuitor sau buldozer. Jocul include 10 misiuni diverse.

Sau poate știți simulatoare libere? Dacă unul dintre ei nu ți-a atras atenția, împărțiți numele său în comentariile de mai jos!

Recomandat
Lasă Un Comentariu