Principal » Windows » Android Studio2021.1.1.21

Android Studio2021.1.1.21

Windows  : Android Studio2021.1.1.21

Android Studio este un mediu de programare (IDE) creat de Google bazat pe IntelliJ, adresat dezvoltatorilor aplicației Android. Vă permite să proiectați, să creați și să depanați propriile programe pentru cea mai populară platformă de sistem pentru dispozitivele mobile.

Software-ul oferă opțiuni similare ca Eclipse cu dopul ADT instalat, dar este mult mai simplu și mai intuitiv, în special pentru programatorii începători. A fost nevoie de toate cele mai bune soluții cunoscute utilizatorilor INFLINIL, oferind un instrument optimizat într-o mare măsură la munca convenabilă cu codul sursă. Atunci când decideți să utilizați studioul Android, utilizatorul primește un mediu de programare cu o interfață grafică transparentă și configurabilă, să nu mai vorbim de funcția de colorare a sintaxei sau mecanismul tabelului, permițând să lucrați simultan cu multe fișiere.

În mediul studio Android, ambii programatori novice vor avea cu siguranță unul mai avansat. Creatorii au încercat să obțină diferite, utile în timpul funcționării zilnice, caracteristici și unelte. În acest moment, ar trebui să menționați m.în. Despre debugger, frunzele Todo, permițând organizarea sarcinilor care trebuie efectuate într-un anumit proiect sau mecanismul de dispozitive virtuale pentru testarea aplicațiilor create.

În plus față de aceste funcții software, vom găsi și alte funcții utile, mai mici, dar totuși, ca și cum puteți testa aspectul și comportamentul interfeței de aplicații la diferite rezoluții sau orientări ale ecranului fără a compila și începe întregul proiect. În ciuda faptului că Android Studio este în prezent în faza de dezvoltare timpurie, acesta funcționează stabil și eficient.

Recomandat
Lasă Un Comentariu