Principal » tehnologii » Android: Clasamentul celor mai bune browsere web

Android: Clasamentul celor mai bune browsere web

tehnologii  : Android: Clasamentul celor mai bune browsere web

Smartphone-urile și tabletele cu Android astăzi înlocuiesc multe alte dispozitive. Acestea sunt adesea centre mobile, datorită căruia putem verifica e-mailul, sunați, trimiteți mesaje, oferiți-vă divertismentului prin intermediul jocurilor disponibile sau a jucătorilor multimedia și a orelor de navigare pe rețea. Din această ultimă caracteristică a utilizatorilor utilizează de obicei. Deci, ar trebui să știți că nu suntem condamnați să folosim doar un browser web încorporat. În prezent, mai multe propuneri interesante, gratuite sunt disponibile pe piață. Acestea sunt versiuni mobile cunoscute din browserele PC, cum ar fi Chrome, Firefox sau Mozilla. Clasamentul de mai jos prezintă câteva cele mai interesante, ceea ce merită interesat.

Să începem cu Google Product, sau browserele Google Chrome într-o versiune mobilă.

Acest lucru este clar gratuit și oferă o serie de funcții utile. În plus față de cele mai multe dintre cele disponibile într-o versiune de calculator (posibilitatea de a adăuga semne de carte, navigarea pe mai multe cărți într-o singură fereastră, manager de cărți deschise, modul full-screen), de asemenea, avem de a face aici cu sincronizarea marcajelor și carduri de browser deschise pe alte dispozitive - datorită acestui După adăugarea fila Chrome pe telefonul smartphone, acesta va apărea imediat într - o versiune de calculator - adevărat că convenabil? De asemenea, merită menționat aici un sistem de navigație extrem de simplu și intuitiv. Aproape imediat după instalare, ne simțim ca un pește în apă, folosind crom într-o versiune mobilă. Acesta este cel mai frecvent ales browser mobil pentru dispozitivele Android.

În al doilea loc al clasamentului nostru a existat o operă mobilă.

Acest lucru, pare foarte asemănător cu o versiune de calculator pentru Windows. La cele mai interesante funcții, putem include cu siguranță gruparea celor mai populare pagini din foldere (în mod similar, ca în cazul aplicațiilor Android situate pe desktop), descoperiți funcția care colectează toate cele mai importante informații din țară și din lume și afișează într-o singură filă. Au existat, de asemenea, funcționalități de bază, disponibile pentru competiție: crearea mai multor conturi, adăugarea rapidă de marcaje, modul ecran complet. De asemenea, merită atenție la funcția de comprimare a datelor suplimentare În timpul parcurgerii paginilor, care după începerea salvează un pic de transfer de.

Popularul Firefox plasat în ultimul podium.

În mod similar, ca în cazul predecesorilor, aceasta este o versiune mobilă cunoscută pentru browserul web de ani pentru PC-uri și Mac. În plus față de interfața simplă din interfață, trebuie să facem, printre altele, de la capacitatea de a salva site-urile web în fișiere PDF sau funcția de a instala diferite tipuri de aditivi, addons și o serie de aplicații. În plus, Firefox oferă o serie de opțiuni standard disponibile în concurenți.

Doar pentru cei mai buni trei veți găsi Mini Opera.

Aceasta este o altă operă, de data aceasta într-o tranșă ușor mai mare. Aceasta a fost dezvoltată pentru dispozitivele mobile de la început. Cele mai vechi versiuni ale ei încă mai amintește telefoanele Nokia cu sistem Symbian de la câțiva ani în urmă. Avantajul de bază al acestui browser este un sistem senzațional de compresie a datelor. Mulțumită lui, Mini Opera este rapidă și, mai presus de toate, reduce consumul de transfer, ceea ce este important atunci când folosim pachetele de date conținute în abonament. Un alt avantaj este o interfață simplă de utilizat. Dacă nu ne pasă de o serie de funcții sofisticate, capabilități de sincronizare și instalarea de aplicații suplimentare, Mini Opera va fi o alegere excelentă!

Ultimul dintre browserele prezentate este delfinul.

Ea a apărut pe piață destul de recent, dar a câștigat imediat o mulțime de fani superbe. Nu e de mirare - aplicația oferă o serie de funcții de bază care sunt utile atunci când se utilizează utilizarea de zi cu zi, nu luați mult spațiu în memoria dispozitivului și este rapid. În plus, un meniu simplu ar trebui să ofere chiar un utilizator puțin mai avansat. Avem de-a face, printre altele, cu gruparea de dosare în mod similar, ca în cazul unei operă sau a unei tracțiuni rapide de comenzi rapide la desktop (o mișcare de deget).

Există încă câteva propuneri interesante pe piață. Cu toate acestea, în opinia noastră, aceste cinci merită o atenție deosebită. Sau poate veți folosi alte browsere? Dacă da, împărtășiți observațiile dvs. în comentariile de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu