Principal » tehnologii » Android: Clasament de pachete de birouri gratuite

Android: Clasament de pachete de birouri gratuite

tehnologii  : Android: Clasament de pachete de birouri gratuite

Smartphone-urile și tabletele Android sunt nu numai telefoanele multimedia obișnuite, ci și birouri mobile. Cu toate acestea, fără aplicații adecvate, putem uita citirea sau editarea celor mai necesare documente și prezentări. Următorul clasament va prezenta câteva cele mai bune pachete de birouri gratuite, care cu siguranță vor fi utile nu numai de oamenii de afaceri. 

La început, luăm sub lupă de lupă Prima Office de Olive. Acesta este unul dintre puținele pachete gratuite de birouri mobile de pe piață. Din păcate, majoritatea celor care oferă cea mai necesară funcție este plătită. Cu toate acestea, biroul de măsline în multe privințe se va potrivi cu ele, iar câteva opțiuni pot surprinde pozitiv. În plus față de funcția de previzualizare a documentelor în DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, CHM, MTH și PDF, avem, de asemenea, acces la cea mai recentă majoritate. La dispoziția noastră, creatorii au dat baza de bază, cunoscută din funcțiile MS Office. Printre acestea, printre altele, formatarea, copierea și lipirea, gestionarea graficelor și a tabelelor, capacitatea de a edita celule și text, precum și îndepărtarea rapidă a coloanelor întregi și a rândurilor individuale în foi de calcul. Este de remarcat faptul că aplicația prezentată vă permite, de asemenea, să o integrați cu servicii de cloud populare. Datorită acestui lucru, nu trebuie să păstrăm toate documentele necesare în memoria dispozitivului nostru. Tabletele se pot simți dezamăgiți, deoarece premium de Oliv Office nu a fost pregătită corespunzător pentru rezoluții HD înalte.

Altă, în valoare de recomandări, un pachet de birouri gratuit pentru dispozitive Android Oficiul Kingsoft. La început, merită menționat faptul că producătorul său are experiență în crearea acestui tip de software. Versiunea Kingsoft Office PC a fost emisă de mai mulți ani. Aici, spre deosebire de aplicația descrisă anterior, vom satisface complet suport pentru tablete cu ecrane HD mai mari. Prin urmare, întreaga soluție este o soluție bună atunci când dorim să realizăm câteva prezentări în domeniu. Pentru servit de Kingsoft Office Formates, trecem cel mai popular, adică doc, docx, txt, xls, xlsx, ppt, pptx și pdf. Când vine vorba de funcțiile programului, este de remarcat, printre altele, despre:

- Abilitatea de a se integra cu clienții populari de e-mail,

- Manager de fișiere intuitiv, intuitiv,

- Ca și în cazul Olivei, integrarea cu serviciile cloud,

- Posibilitatea de a tipări direct de la nivelul de aplicare,

- Validarea ortografiei,

- Funcția de desenare,

- Editarea textului, a graficelor și a tabelelor.

Merită adăugarea faptului că acest pachet este, de asemenea, capabil să se ocupe de tastaturile externe, astfel încât să nu faceți un text pe termen lung pentru a provoca probleme. Mai mult, aplicația funcționează perfect pentru mai multe și mai populare, netbook-uri ieftine cu Android, care sunt echipate cu o astfel de tastatură.

Pe lista noastră, un pachet gratuit de birou care poate concura cu ușurință cu concurența plătită birou Polaris. Acest debut inițial pe dispozitivele cu iOS. Astăzi, este, de asemenea, disponibil, complet gratuit pentru toate suporturile smartphone-urilor și tabletele Android. În ciuda unui pic mai puțin intuitiv decât în ​​cazul programelor de interfață susținute anterior, întregi verificări foarte bine. Trebuie să fie tratate pe toate cele mai populare formate de documente și posibilitățile de bază ale editării acestora. Funcțiile de bază ale Biroului Polaris includ: citirea și editarea Doc, Docx, TXT, XLS, XLSX, PPT, PPTX și citirea documentelor PDF, copierea și pasta de textile, tabelul și grafica. A existat, de asemenea, o verificare ortografică sau eliminarea elementelor individuale aici.

În ciuda faptului că concurența plătită este tot timpul dezvoltând această alternativă gratuită între pachetele de birouri pentru Android operează complotul eficient. Dacă nu ați avut ocazia să lucrați cu acest tip de aplicații, vă recomandăm oricare dintre cele de mai sus.

Recomandat
Lasă Un Comentariu