Principal » Internet » Android Q: Ce este nou? Butonul "înapoi " va dispărea, probabil, înlocuiți-l. Gestul

Android Q: Ce este nou? Butonul "înapoi " va dispărea, probabil, înlocuiți-l. Gestul

Internet : Android Q: Ce este nou? Butonul

De când iPhone X a scăpat de butonul de pornire pentru gesturile de navigație, producătorii de smartphone-uri experimentează propriile lor implementări de soluții similare. Google nu este în urmă. Portalul dezvoltatorilor XDA a ajuns la compilarea viitoarei Android 10 Q, în care este să dispară butonul "Back ". Cum vom descurca un smartphone fără ea? Va fi surprinzător de confortabil.

Google pleacă din cele trei interfață Android de trei ori. Gesturi Navigarea au apărut în Android 9.0 Pie, în cazul în care „Menu “ butonul (sau „Ultimele aplicații “) a fost eliminat, și revenirea la ecranul de start a fost înlocuit în „capsulă “ - element grafic pentru manipularea gesturilor. Atingându-l încă se întoarce la ecranul de întâmpinare, ținând mai mult asistentul Google. Scurta compensare afișează o listă de aplicații au început recent, în timp ce arată mult timp o listă a tuturor instalate. Shift rapid "capsule " poate fi returnat la ultima aplicație și derulați lent prin listă.

Navigarea pe plăcintă Android nu a fost acceptată în mod deosebit, dar va fi îmbunătățită. Prototipuri îmbunătățite gesturile de navigare au fost găsite de către membrii comunității de la XDA construi Android Q, la care accesul este câștigat în ianuarie.

Cum să trăiți fără butonul "Back "?

Android Q nu va fi doar un buton care activează lista aplicațiilor de funcționare. De asemenea, trebuie să dispară "înapoi ". Interesant, a fost unul dintre principalele motive pentru a fi nemulțumiți de utilizatorii de plăcintă Android - acest buton interferează cu alte gesturi, în special cele mai lungi. Cu toate acestea, nu este surprinzător faptul că Google nu a vrut să-l îndepărteze imediat. Utilizatorii obișnuiți cu prezența sa pe telefonul smartphone s-ar putea pierde. Analizarea Android Q nu sunt siguri dacă o problemă, un gest lung va fi schimbat, dar există o șansă bună ca sistemul să fie cu un singur buton virtual, acționând ca "capsule " pentru a efectua gesturi. Nu poate fi exclus faptul că veți putea restabili "înapoi ".

Dacă butonul este, de fapt să dispară, el va trebui să-l înlocuiască un gest. În setările de contact experimentale ale Android Q. Am reușit să o găsesc - va fi o schimbare "capsule " stânga. Soluția pare intuitivă și nu ar trebui să provoace probleme. Gestul în dreapta vă va permite să mergeți la o altă aplicație din listă, la stânga și să vă întoarceți. Comparația a două metode de navigație poate fi văzută pe filmul din canalul XDA.

EXCLUSIVE: Este noul gesturi Android Q ?

În plus, diverse animatii sunt îmbunătățite pe Android Q și va fi introdus un aspect la nivel mondial întuneric. Vom afla mai multe în timpul conferinței pentru programatorii Google I / O din luna mai. Apoi prima versiune de testare va fi partajată oficial. sistem stabil de presă va apărea în mod tradițional în toamna.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu