Principal » tehnologii » Android: Prezentare generală a serviciilor sportive mobile

Android: Prezentare generală a serviciilor sportive mobile

tehnologii  : Android: Prezentare generală a serviciilor sportive mobile

Printre aplicațiile mobile populare create pentru dispozitivele care au cooperat cu Android, vom găsi, de asemenea, astfel încât să facă apel la fanii sportului. Foarte des acestea sunt pur și simplu versiuni mobile ale diferitelor tipuri de servicii sportive de internet. Avantajul lor este că meniul și sistemul de navigație și metoda de prezentare a conținutului sunt adaptate special la ecrane mici. În plus, unele date sunt stocate offline, astfel încât să recitiți un articol sau să vizualizați o galerie foto, nu trebuie să vă conectați încă o dată la rețea. Mai jos prezentăm prezentarea de opinie a celor mai bune aplicații android poloneze care tratează despre sport.

O aplicație destul de populară merge la primul foc Onet sport Grupurile ONET S.ȘI. După cum am menționat mai devreme, aceasta este o versiune mobilă a serviciului sportiv cu același nume. Ce ne puteți sugera? Avem de-a face cu, printre altele, cu un meniu extrem de intuitiv (desigur în limba poloneză). Întregul oferă cele mai recente informații din lumea sportului îmbogățit cu materiale exclusive exclusive (sesiuni de fotografie, interviuri etc.). Meniul a fost organizat destul de inteligent. La început, vom alege o disciplină de sport care în prezent ne interesează și programul ajustează mesajele afișate doar sub el. O astfel de soluție permite utilizatorului să ajungă și mai rapid la informațiile care vă interesează. În plus față de mesajele de bază, Onet Sport oferă, de asemenea, diferite tipuri de clasificare generală pentru astfel de discipline, cum ar fi:

- fotbal,

- volei,

- Handbally,

- baschet,

- zgură,

- tenis,

- Formula 1,

- Hochei și altele.

Au existat, de asemenea, notificări push care vor informa despre cele mai importante evenimente, chiar dacă aplicația nu rulează. În plus, Onet Sport este, de asemenea, un calendar de evenimente sportive și numeroase rapoarte live. Nu mai există un tratament pentru fiecare fan, indiferent de disciplina preferată sportivă.

O altă aplicație care discută despre sportul, care este demn de remarcat este Sport.En live. Acum este probabil cea mai populară aplicație de acest tip în Polonia. Nu e de mirare, pentru că oferă o gamă largă de informații despre toate disciplinele sportive din țară și din lume. În plus, un întreg se poate lăuda cu meniuri extinse, deși simple de utilizat și intuitive. În cea mai recentă versiune a programului, accentul special pe rapoartele live din diverse evenimente sportive. Trebuie să ne ocupăm de câteva sute de relații vii într-o lună și acces instantaneu la cele mai importante informații. Au fost, de asemenea, push notificări și pentru a accesa tabelul cu rezultatele concursului dintre cele mai populare sporturi: Fotbal (Liga domestică și străină), F1, Handbal, Volei, Tenis, Baschet, Box și Ski Jumping.

La sfârșitul declarației noastre de aplicație care se ocupă de sport a fost o versiune mobilă a uneia dintre cele mai vechi ziare ale sporturilor din țara noastră. Este o imagine de ansamblu sportivă. Știri de revizuire sportivă, Pentru că acesta este ceea ce se numește programul, programul ne va oferi funcții similare ca servicii descrise anterior. Cu toate acestea, ne vom întâlni aici cu un meniu puțin mai puțin intuitiv. Aplicația se poate lăuda cu relații vii din cele mai importante evenimente, galerii foto de la diferite tipuri de evenimente vibratoare, articole și comentarii ale jurnaliștilor sportivi bine-cunoscuți și cele mai recente tabele de rezultate din diverse domenii ale sportului. Merită adăugați că, datorită modului de citire offline, vă putem accesa conținutul preferat chiar și atunci când pierdem intervalul.

După cum vedeți pe piața noastră, avem acces la mai multe servicii de sport mobil și profesional. Toate reprezintă un nivel similar, deci depinde într-adevăr de tine pe care o alegeți.

Recomandat
Lasă Un Comentariu