Principal » Internet » Android Nougat - mare succes sau clapetă mega?

Android Nougat - mare succes sau clapetă mega?

Internet : Android Nougat - mare succes sau clapetă mega?

Puteți spune: "și ar fi trebuit să fie atât de frumos!". Noul sistem Google Android Nougat a promis că este senzațional și mulți utilizatori îl așteptau cu nerăbdare. Din păcate, după cum se dovedește, este prezent în mai puțin de 5% din dispozitivele. Aceasta este o mare dezamăgire. Care este motivul pentru asta?

Anunțurile au fost zgomotoase și funcții suplimentare și facilități foarte interesante și utile. Din păcate, timpul și piața verifică totul. Și trebuie să recunosc că a făcut-o foarte brutal. Deja la începutul anului, sa știut că situația noului Android Nougat este pur și simplu o versiune de sistem fără speranță 7.0 ar putea "lauda" să participe la nivel

..

0,5%. Versiunea mai nouă 7.1 a lucrat la 0,2% din dispozitivele, care se freacă pentru o eroare statistică.

Interesant, noul sistem Google "și părul era înaintea sistemului 2.2 Froyo, care a ieșit

..

Acum 7 ani și a fost uitat mult timp. Și când situația este în prezent? Încă teribil, pentru că "șapte " durează mai puțin de 5%, în timp ce 7.1 doar o jumătate de procente. Ce este mai rău, o variație 7 este deja la orizont.1.2. Din păcate, aceasta este, de asemenea, o imagine a modului în care arată piața smartphone-urilor.

Noile modele primesc de obicei cel mai recent sistem de operare, în timp ce cele mai vechi sunt uitate de companii. Fasole! Chiar și smartphone-ul semi-anual nu primește cea mai recentă versiune a sistemului, deoarece modelele noi sunt deja încălzite în fabrică, deci de ce să aibă grijă de cele care au fost deja vândute.

Când vine vorba de alte versiuni statistici, Android 5 este încă în partea de sus.0 Lollipop, care are 32% acțiuni, iar versiunea 6 este situată chiar în spatele ei.0 Marschmallow cu participarea la nivelul 31.2%.

Recomandat
Lasă Un Comentariu