Principal » tehnologii » Android: Cele mai bune aplicații pentru gestionarea bugetului dvs. la domiciliu

Android: Cele mai bune aplicații pentru gestionarea bugetului dvs. la domiciliu

tehnologii  : Android: Cele mai bune aplicații pentru gestionarea bugetului dvs. la domiciliu

Bugetul de administrare la domiciliu Aceasta nu este o provocare pentru mulți dintre noi. Dacă dorim să începem limitarea cheltuielilor și am avut rațional bani și nu l-am lăsat niciodată. Acest lucru merită să fie atins pentru ajutor sub forma unei aplicații mobile care va fi însoțită de practic tot timpul. Tot ce trebuie să faceți este smartphone-ul Android. Există tot mai multe programe pe piață care vor facilita eliminarea banilor și vă va permite să controlați cheltuielile zilnice. Mai jos veti gasi o descriere, în opinia noastră, cele mai bune și mai simplu de a utilizare.

Simplitatea funcționării și viteza de funcționare este una dintre principalele caracteristici pe care le-am condus în alegerea aplicațiilor potrivite. Utilizarea lor pentru a face cât mai puțin posibil și pentru a avea un timp minim. Datorită acestui lucru, utilizatorul se va obișnui rapid cu un astfel de ajutor virtual.

Primul incendiu va merge MoneyZoom. Un program simplu de utilizat cu un meniu grafic ușor de citit și rafinat. Aplicația prezintă economiile noastre sub formă de baterii. "Încărcarea " scade cu creșterea cheltuielilor, pe care utilizatorul le adaugă un buton mare situat în mijlocul ecranului. La început, introducem o limită monetară de la care vom folosi într-o anumită lună. Mai târziu, adăugăm treptat cheltuieli pe care le putem împărți în categorii și o etichetare corectă (tipuri de magazine, loc de cumpărare etc.). Ceea ce este mai mult MoneyZoom poate fi asociat cu un cont Facebook, așa că pe un singur dispozitiv, cheltuielile dvs. pot verifica și controla independent câțiva oameni.

  

O altă atenție importantă asupra cererii care ajută la finanțele de management intern este HomeBudget (portofel acasă) De programator polonez, Niejaki Paweł Małszeszczuk. În mod similar, ca și în cazul programului descris anterior, trebuie să facem față posibilității de a adăuga cheltuieli individuale și de a le împărtăși în categorii. O opțiune interesantă este o funcție care vă permite să creați o listă de persoane care fac parte din gospodărie. Aceasta permite atribuirea unor cheltuieli specifice unui membru al familiei familiei. A fost, de asemenea, acces la diferite tipuri de bilanțuri, statistici lunare și funcții de creare a bugetului. Versiunea plătită suplimentar vă permite să importați și să creați crearea de categorii suplimentare de cheltuieli.

În cele din urmă, am lăsat unul dintre cei mai populari manageri de cheltuieli mobile. Vorbesc despre o cerere gratuită numită Numerar droid. mic minus ei va fi cu siguranță lipsa unui meniu în versiunea în limba poloneză. Cu toate acestea, elementele de bază engleze sunt suficiente pentru service. Întregul vă permite să creați și să definiți mai multe tipuri de portofolii, care simultan într-un mod simplu vă permite să gestionați bani în conturile în mai multe bănci în același timp în mod egal cu cheltuielile asociate cu cardurile de credit și de credit. Mai mult, aceste cheltuieli pot fi combinate și într-un mod de varietate. Desigur, nu au existat o adăugare rapidă a cheltuielilor individuale și nu le-au atribuit categorii individuale. Cash Droid vă permite, de asemenea, să creați copii salvate.

În epoca dispozitivelor mobile cu Android, bugetul de management la domiciliu devine banal simplu și nu necesită mult efort de la noi. Merită să descărcați una dintre cererile propuse pentru a convinge.

Recomandat
Lasă Un Comentariu