Principal » Internet » Android pe Google '19: Asistent sigur și înregistrator cu transcriere live

Android pe Google '19: Asistent sigur și înregistrator cu transcriere live

Internet : Android pe Google  '19: Asistent sigur și înregistrator cu transcriere live

În spatele nostru o prezentare făcută de Google '19, în timpul căreia vă concentrați asupra noilor dispozitive. Subiectul principal este Google Pixel 4, dar în timpul spectacolului au fost, de asemenea, informații despre modificările software-ului. Numitorul comun este atenția asupra vieții private. Această continuare a multor acțiuni care sunt puse în aplicare în mod regulat, iar un exemplu poate fi inspecția permisiunilor Android 10, care a fost modificată în prima jumătate a acestui an.

Asistent gratuit Google

Ca exemplu de îngrijire a vieții private, a apărut o nouă operațiune de pixeli și hibridă a asistentului Google. Esența aici este de a analiza comenzile vocale ale utilizatorului în două moduri. Cele mai multe interogări zilnice nu necesită nici măcar conexiune la internet și sunt procesate chiar pe telefonul smartphone.

Beneficiile unei astfel de abordări sunt două. În primul rând, reacțiile asistente sunt pur și simplu mai rapide - înregistrările nu sunt trimise la cloud computing, care scurtează timpul de răspuns. Aceasta este, de asemenea, o veste bună pentru fanii de confidențialitate. În acest fel, asistentul poate lucra chiar fără acces la rețea, deși Google declară și securitatea deplină a datelor, de asemenea, în faza de a răspunde mai multor întrebări dificile care trebuie procesate în nor.

O posibilitate interesantă este să cereți vocea asistentului să elimine toate comentariile din istorie, de exemplu, săptămâna. Interesant, asistentul poate, de asemenea, să-și spună modul în care Google se îngrijește de confidențialitatea și siguranța înregistrărilor vocale procesate. Aceasta este o opțiune bună pentru cei care nu doresc să răsfoiți documentația le pentru a ajunge la aceste informații.

Un nou recorder pentru uituci

Cel de-al doilea nou prezentat în timpul realizat de Google '19 este o aplicație dictafon reproiectată care va merge la Pixela 4. Un sunet aparent, ca unul interesant și așteptat, dar în practică este altfel - aplicația salvează notele vocale, în mod regulat, creând transcrierile lor, pe baza căreia puteți căuta cuvinte cheie mai târziu.

Google Pixel 4, Fot. Getty Images.

În acest mod, atunci când mai multe fișiere cu înregistrări sunt deja colectate în memoria dispozitivului, utilizatorul va putea să solicite asistentului Google să afișeze numai acele înregistrări în care cuvântul selectat. Pe ecran, toate fișierele care se potrivesc cu speologies selectate ale unei fraze date sunt afișate pe ecran. Cel mai important - recunoașterea și transcripția vorbire nu necesită acces la Internet; În acest fel, Google subliniază din nou că confidențialitatea utilizatorilor Android este o prioritate.

Din păcate, pentru moment nu se știe dacă înregistratorul de transcriere va merge, de asemenea, la alte dispozitive și va sprijini multe limbi. În timpul prezentării, desigur, eficacitate pe exemplul limba engleză a fost demonstrat, dar este posibil ca în timp transcrierile va fi, de asemenea disponibil în alte limbi. Nu ar trebui să uităm că Asistentul Google însuși este disponibil în poloneză din luna ianuarie a acestui an.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu