Principal » Internet » Android - Cum de a bloca publicitatea în jocuri și aplicații

Android - Cum de a bloca publicitatea în jocuri și aplicații

Internet : Android - Cum de a bloca publicitatea în jocuri și aplicații

În magazinul Google Play există sute de mii de jocuri și aplicații gratuite. O mare parte din ele este extrem de utilă în viața de zi cu zi. Cu toate acestea, aproape toate au o caracteristică comună - anunțuri afișate la fiecare pas. După lansarea unui astfel de joc "gratuit" sau a unui program, suntem adesea bombardați cu diferite tipuri de bannere, pop-up 'ami, intermediere în timpul jocului sau propuneri de cumpărare a opțiunilor suplimentare. După ceva timp, această situație poate începe iritarea. Ce trebuie să faceți pentru a scăpa de anunțuri fără a cumpăra o versiune "Premium "?

Următorul text vă va arăta cum să scăpați cu ușurință de anunțurile din software-ul gratuit conceput pentru dispozitive cu Google Play. Cu toate acestea, înainte de a continua cu acțiunea, recomand să citiți ghidul Cum se instalează fișiere APK externe pe Android, Deoarece aceste cunoștințe vor fi esențiale.

Începem să găsim o aplicație pe o rețea numită Adblock plus (Din păcate, nu este disponibilă în magazinul Google Oficial). După descărcarea acesteia pe discul computerului, urmați instrucțiunile din ghidul propus de mai sus.

Când reușim să instalăm Adblock plus În dispozitivul nostru Android, procedăm la acțiune! Înainte de a începe aplicația, urmați instrucțiunile de mai jos:

În primul rând, intrăm Setări de rețea Wi-Fi și alegem o rețea cu care vrem să ne conectăm. Mai târziu, selectați Modificați rețeaua și faceți clic pe W Opțiuni avansate.

Apoi defilați la Setări proxy Și faceți clic pe Setați-vă propriul dvs. După apariția câmpurilor corespunzătoare din numele gazdei, introduceți: Locahost și numărul serverului proxy poate fi setat la cel pe care l-am primit într-un mesaj care a apărut în bara de notificare superioară din aplicația Adblock Plus.

Avem o configurație de rețea în spatele meu. Acum trebuie să configuram programul corect. După ce a pornit, porniți filtrare Și ne reîmprospătăm Lista de abonamente. Apoi intrăm Opțiuni avansate Și alegem Rularea la pornirea sistemului și Reîmprospătarea numai la conectarea la WiFi.

Și în acest fel ne putem bucura de jocuri și aplicații gratuite care sunt lipsite de anunțuri enervante. Întregul proces durează doar câteva minute.

Recomandat
Lasă Un Comentariu