Principal » Internet » Android: Cum se stabilește tonuri de apel separate pentru contacte

Android: Cum se stabilește tonuri de apel separate pentru contacte

Internet : Android: Cum se stabilește tonuri de apel separate pentru contacte

În smartphone-urile dvs. Android, la fel ca în telefoanele mobile mai vechi, încă nu atingeți ecrane, avem capacitatea de a atribui diferite semnale de sunet ca un ton de apel pentru contactele specifice dintr-o agendă de tele-adresă. Din păcate, din cauza dezvoltării sistemului și multitudinea de opțiuni disponibile, nu toată lumea știe cum să facă acest lucru. Următorul text pas cu pas vă va efectua prin acest proces. La urma urmei, puteți seta cu ușurință clopote separate pentru favoritele dvs. (sau toate) contactele salvate. Noi incepem!

La început, merită adăugat că întregul este demonstrat pe telefonul dvs. smartphone LG L9 Cu versiunea Android 4.1.2. În dispozitivele altor producători, întregul arată foarte asemănător, totuși, datorită utilizării interfețelor de drepturi de autor, poate diferi detaliile minore.

La începutul funcționării noastre, alegem din meniul principal a lua legatura. Acum din lista de contacte trebuie să alegem o persoană pentru care dorim să atribuim un ton de apel separat. În colțul din dreapta sus vedem un simbol creion (Editați contactul) - apasa pe el.

 

Apoi defilați la ecran la secțiune clopot Implicit și dezvoltați-o făcând clic pe. În prezent, pe ecran va apărea o listă de clopote disponibile. Alegem cel care ne interesează și faceți clic pe el. În acest fel, am stabilit tonul de apel pentru primul contact. Pentru ceilalți, folosim un sistem analogic. 

În alte smartphone-uri (de ex. HTC cu o interfață Sens) Întregul proces este un pic distins de cel descris mai sus. Vinam aici a lua legatura, Noi alegem Contactați-ne și faceți clic pe secțiune clopot, în cazul în care va fi dezvoltat o listă (fără a fi nevoie de a alege editarea de contact) melodie. Alegem unul dintre ele și faceți clic pe BINE - terminat!

Dacă am dori să setăm unul dintre fișierele MP3 ca un ton de apel, pe care l-am stocat în memoria internă sau pe cardul microSD, întregul arată un pic diferit:

În meniul principal, alegem opțiunea Muzică. Apoi începem cântecul care ne interesează. În timpul duratei sale, faceți clic pe Opțiuni Și alegem din meniul dezvoltat Setat ca un ton de apel.

  

Acum ar trebui să vă întoarceți Listă de contacte, Selectați contactul pentru care dorim să setăm un cântec dat, introduceți secțiunea clopot și dezvoltați-o. Vom observa că lista a apărut de către noi mai devreme un cântec muzical care poate fi ușor atribuit la unul sau mai multe contacte.

Recomandat
Lasă Un Comentariu