Principal » Internet » Android Apps Instant deja în teste închise. Aplicații modulare vin!

Android Apps Instant deja în teste închise. Aplicații modulare vin!

Internet : Android Apps Instant deja în teste închise. Aplicații modulare vin!

În timpul conferinței de I / O, Google a prezentat Android Apps - o tehnologie presupunând distribuția aplicațiilor la module și permițând utilizatorilor să descărcați cei care sunt necesari la un moment dat fără a fi nevoie să instalați întregul APK. După multe luni de așteptări, dezvoltatorii selectați pot încerca deja aplicațiile Instant Android.

Opt luni de la prima prezentare a AIA a trecut fără informații despre dezvoltarea proiectului. Pe Reddit nu a existat nici măcar suspiciunea că sa dovedit a fi prea ambițioasă chiar și pentru posibilitatea Google. Un exemplu de utilizare a aplicațiilor instantanee Android sunt aplicațiile care susțin sistemul de parcare municipală: Fiind un oaspete în trecere, în schimb, descărcați și instalați întreaga aplicație, iar în majoritatea cazurilor înregistrează și un cont ar putea descărca aplicații numai un fragment, un singur modul care ar permite să plătească pentru parcare. Întregul proces ar dura aproximativ 2-3 secunde.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aplicațiilor instantanee Android este compatibilitatea chiar și cu versiunile vechi Android. Ne-am obișnuit cu faptul că marea majoritate a știrilor din acest sistem apare numai în cele mai recente (și nu populare) versiuni. Aia, cu toate acestea, a acționat cu succes chiar și pe Android 4.4 Kitkat, din care încă folosesc peste 20% dintre utilizatori.

Cu atât mai multă plăcere a început testul închis Android Instant Apps. Un mesaj apare pe blogul dezvoltatorului, informând despre primele implementări AIA din aplicațiile Google parteneri ". Aici sunt buzzfeed, doresc, periscop și viki - momentul Lada în aceste aplicații pot aștepta, prin urmare, primele eșantioane modulare de aplicare. Google oferă, de asemenea, instrucțiuni generale, descriind procesul de partajare a aplicației la module, iar SDK apare în câteva luni.

AIA creează, de asemenea, oportunități uriașe, printre altele, pentru proprietarii de dispozitive mai vechi, restaurarea lor practic. Problema nu va mai fi deficiențele memoriei interne sau ale memoriei RAM, deoarece numai module mici care nu imploriază dispozitivul vor fi luate și utilizate. Puteți să vă gândiți că DUET Android Kitkat și Android Apps Instant poate fi o mare propunere ca un al doilea smartphone de uz special (chiar și acele parkometre), lângă o emblemă modernă cu zeci de aplicații și notificări.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu