Principal » Internet » Android-l: De unde lejeritatea lui vine și cum să facă acest lucru cu aplicații?

Android-l: De unde lejeritatea lui vine și cum să facă acest lucru cu aplicații?

Internet : Android-l: De unde lejeritatea lui vine și cum să facă acest lucru cu aplicații?

Lumina Android Du-te pe Târgul Congresului Mondial Mobile Mobile a devenit o realitate și a mers la primele dispozitive: Alcatel 1x și Nokia 1. Acest sistem Google mobil bazat pe Android completă Oreo a fost creat în așa fel încât, fără probleme majore de lucru eficient pe cele mai ieftine și pentru mai puțin eficiente dispozitive - de asemenea, cele care au doar 512 MB de memorie încorporată de operare.

Despre munca pe o varietate Android lumina era deja cunoscut în timpul Google I / O 2017. Scopul a fost de a crea un sistem care să funcționeze eficient cel puțin smartphone-uri, populare, de exemplu, pe piața indiană. Lucrările au fost finalizate în cele din urmă la sfârșitul anului trecut, iar Android îl aștepta până când a fost folosit în primele dispozitive. Datorită ultimilor miniștri, veți putea cumpăra în curând Android Light.

Alcatel 1x cu Android Go

Cu toate acestea, merită luarea în considerare a ceea ce sistemul a schimbat faptul că viteza declarată a muncii și ocupațiile mult mai mici de memorie sunt realizate prin aplicații de sistem. Răspunsul este simplu: a ajuns pentru versiuni alternative ale aplicației, de multe ori aplicații instant sau aplicații progresive (mai larg cunoscut sub numele de PWA), care necesită o conexiune la internet constantă, dar în același timp, nu se percepe foarte același smartphone și ia mai puțin spațiu în memoria lui.

Google a fost recolalizat în acest fel majoritatea excelentă a programelor utilizate zilnic în Android. Interesant, acestea sunt disponibile pentru descărcare și pentru utilizatorii versiunii complete a sistemului. Discursul este, printre altele, YouTube Go, aplicarea pentru a gestiona Gmail Go sau Google Go Hărți. Lightness of Android pentru a le furniza, de asemenea, are utilizarea unui browser de fișiere conectat la un instrument pentru a șterge fișierele de gunoi: fișierele merg. Merită adăugată că utilizatorii Android vor putea să utilizeze versiuni mai grele de programe cunoscute din versiunea completă a Android.

Nokia 1 cu Android Go

Prin urmare, gândirea la achiziționarea unui smartphone cu o lumină Android poate fi pornit dacă performanța telefonului nu va fi stocată niciodată, după instalarea de la magazin orice altă aplicație care nu a fost până acum optimizată ca programe propuse de Google. Se pare că societatea a creat un set de principii pe care dezvoltatorii de aplicații ar trebui să le respecte în mod eficient programele după instalarea în Android.

Regulile individuale sunt destul de scurte și precise, dar există multe dintre ele. Acestea au fost împărțite în categorii pentru a face un programator care dorește să optimizeze aplicația ar putea împărtăși munca sa în etape. Toate sfaturile pot fi găsite pe paginile de dezvoltatori Google. Regulile sunt împărțite în categorii de comunicare, posibilitățile de diferite dispozitive, trafic de rețea, consum de energie și interfață.

Dezvoltatorii de aplicații sunt încurajați de Google pentru a respecta regulile incluse în 5 categorii, sursa: dezvoltator.Android.COM

Printre sfaturi pot fi găsite, printre altele, sugestia de a utiliza un format Webp Light pentru Graphics, gestionează în mod corespunzător o conexiune de rețea, astfel încât în ​​rețele mai lente să utilizeze mai puțin transferul și, de asemenea, încercați să creați aplicația a rămas offline funcțională. Google atrage atenția asupra faptului că aproximativ jumătate din punct de vedere statistic utilizatorilor de orice aplicație din lume va folosi restul de numai rețele 2G.

Deci, mai multe puncte de la faptul că mai multe aplicații existente în magazin Play va fi optimizat pentru Android Go, care este de a deveni rapid utilizat pe scară largă, prin utilizarea în smartphone-uri populare în principal pe piețele țărilor în curs de dezvoltare. Din păcate, totuși, respectarea regulilor de mai sus nu este obligatorie. În cele din urmă, va depinde de creatorii software-ului, în măsura în care optimizează aplicațiile lor pentru a le asigura că le folosesc cel puțin smartphone-uri eficiente.

Cu toate acestea, merită adăugat la consolare că utilizatorii telefoanelor cele mai ieftine vor ști ce programe au fost optimizate la etapa de descărcare de la magazinul de jocuri. În ea există o secțiune de programe concepute special pentru Android, care au fost verificate pentru cerințe și pot fi recomandate persoanelor cu smartphone-uri cel mai puțin eficiente Android. Timpul va arăta cât de mulți dezvoltatori se vor adapta programele lor la nevoile de dispozitive de cel mai mic preț raft.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Software

Recomandat
Lasă Un Comentariu