Principal » tehnologii » Android: Enciclopedia mobilă. A alege?

Android: Enciclopedia mobilă. A alege?

tehnologii  : Android: Enciclopedia mobilă. A alege?

Enciclopedie - cuvântul ne asociază de obicei cu o carte groasă sau o muncă Kilkutomowym, care are răspunsuri la cele mai multe întrebări ne deranjează. Din păcate, enciclopedii tradiționale sunt grele și voluminoase. Dimensiunile lor limitează capacitatea de a le folosi practic acasă. Cu toate acestea, datorită celei mai recente tehnologii, putem chiar să avem cea mai mare enciclopedie pentru totdeauna! Acest lucru se datorează smartphone-urilor cu Android și aplicația potrivită. Mai jos veti gasi o descriere dintre cele mai bune, în conformitate cu procesorul editorial.en, enciclopedia mobilă. Cei aparent nu atât de mult ca și cum ar părea.

Wikipedia

La început, nimic altceva, la fel de popular în întreaga lume Wikipedia. Versiunea mobilă a site-ului a fost oprită într-o aplicație confortabilă la utilizare, meniurile special adaptate pentru atingeri mici. Întregul funcționează extrem de rapid chiar și pe un dispozitiv mai mic. Cu toate acestea, este necesară o conexiune permanentă la Internet pentru a utiliza aplicația Wikipedia, deoarece toate descrierile sunt în baza de date online ", iar programul în sine este doar un client. Un alt dezavantaj al Wikipedia poate fi o credibilitate limitată a parolelor. Ele sunt adesea adăugate fără verificare și pot conține date eronate.

Enciclopedia PL

De data aceasta o aplicație creată de poli la meniuri și toate parolele sunt doar în poloneză. Avantajul ei față de Wikipedia constă în principal pe credibilitate. Dezvoltatorii promite că conținutul din majoritate se bazează pe cele cuprinse în cele mai populare ediții ale Enciclopedia Pwn. Simplu de manipulat meniul vă permite să vizualizați în ordine alfabetică sau să utilizați un motor de căutare convenabil. Cu exceptia Enciclopedia PL De asemenea, oferă o serie de tabele, diagrame, diagrame și grafice. Aici, ca în cazul Wikipedia, este necesară, de asemenea, o conexiune la Internet.

De fapt, nu veți găsi mai mult și mai presus de toate aplicațiile valoroase. Cu toate acestea, atât Wikipedia și enciclopedia PL conține tot ceea ce putem găsi în cele mai populare publicația tradițională.

Recomandat
Lasă Un Comentariu