Principal » Internet » Android pentru începători - Cum să configurați telefonul smartphone

Android pentru începători - Cum să configurați telefonul smartphone

Internet : Android pentru începători - Cum să configurați telefonul smartphone

Întotdeauna trebuie să fie prima dată! Vorbesc despre schimbarea telefonului mobil vechi, uzat pe un smartphone modern. În prezent, alegerea este cel mai adesea pentru dispozitive mobile cu un sistem de operare popular Android. În ciuda simplității sale de serviciu și meniul intuitiv, nu toată lumea la început își pot găsi opțiunile și în timpul primului proces de configurare. Acest ghid a fost pregătit mai ales pentru utilizatorii începători ai Android. El își va îndeplini mâna prin procesul de configurare a dispozitivului, creând un cont și o integrare cu mai multe cele mai bune servicii. Inițial, întregul poate părea complicat. Nimic mai greșit!

Noi incepem!

După despachetarea casetei cu un smartphone nou, îmbracă Bateria, cartela SIM și cartela de memorie (de obicei acest lucru este microSD) și porniți dispozitivul. La început, vom vedea ecranul de întâmpinare și întrebarea despre acest lucru, Avem un cont Google. Acești utilizatori care utilizează poșta poștală, tot ce trebuie să faceți este să introduceți adresa dvs. de e-mail. Cu toate acestea, dacă nu aveți un cont G-Mail / Google, va trebui să le stabiliți. Aceasta este o condiție necesară pentru a putea folosi pe deplin funcționalitatea noilor căști (poștă, magazin cu aplicații și jocuri Google Play, personalizați setările YouTube, capacitatea de a utiliza o unitate virtuală etc.).

Contul Google Aceasta nu este doar o adresă de e-mail. Acest acces la multe servicii ale gigantului american. După presupunerea la care avem acces Copii de backup Toate datele noastre, posibilitatea de a copia adresele și detaliile de contact între smartphone și computer, personalizați setările pe mai multe site-uri web. Acest lucru este atât de util încât, după schimbarea smartphone-ului la un model mai nou, nu trebuie să îl configuram din nou. Începeți doar sincronizarea cu contul Google deja existent și gata!

Deci, dacă decidem să configurați un cont Google, faceți clic pe câmpul corespunzător de pe ecranul telefonului și Urmăm instrucțiunile care apar acolo, După o duzină de secunde, când creăm deja un cont sau introduceți câmpul corespunzător, putem merge mai departe pe câmpul corespunzător. 

Ora acum pentru sincronizarea datelor. Dacă avem un gail, putem sincroniza automat cu telefonul smartphone. Datorită cartea noastră adresă vor fi completate cu adrese dintr-un g-mail, la fel ca toate informațiile de la Google Calendar și datele de pe Google Drive (disc virtual).

De mai jos exemplu, Atunci când o astfel de sincronizare poate fi utilă:

La locul de muncă, folosim un browser pe un computer Google Chrome și scriem ca file site-uri importante. De asemenea, am amintim parola pentru conturile de care aveți nevoie. Dacă pe drumul de la locul de muncă, am dori să termin câteva lucruri, trebuie doar să sincronizați telefonul nostru cu contul Google și după un timp avem acces la tot ceea ce am scris pe echipament de birou.

Pentru cei care nu doresc să utilizeze funcția de sincronizare - de exemplu, din cauza securității dacă pierdeți smartphone și îngrijorări cu privire la posibilitatea de a obține date importante în mâinile neautorizate dvs., a fost adăugat abilitatea Demisia de sincronizare sau restricțiile sale. Datorită opțiunilor disponibile în meniu, decidem care elemente vrem să sincronizăm și care nu. După alegerea ei, putem începe să se bucure de un smartphone complet eficient și configurat, care de acum înainte va fi partenerul nostru inseparabile asupra vieții de zi cu zi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu