Principal » Android » Android Auto7.3

Android Auto7.3

Android  : Android Auto7.3

Android Auto este o aplicație pentru smartphone-uri Android și un driver pentru conducătorii auto care vă permite să afișați M.în. Google Maps, Waze sau Spotify Player de pe telefon de pe ecran într-o mașină cu Android Auto. Pentru aceasta este posibilă sprijinirea apelurilor vocale și notificări afișate.

Doar aveți un smartphone cu Android 6.0 sau mai nou și conectați-l la sistemul de infotainment din mașină. Alternativ, Android Auto poate utiliza, de asemenea, ecranul telefonului și (cum ar fi într-o mașină) pentru a se ocupa, de exemplu, voce.

ANDROID AUTO nu necesită un smartphone de top. Când utilizați aplicația în mână cu o mașină, rolul afișajului preia ecranul în mașină, iar telefonul servește în principal pentru receptorul GPS și este o sursă de informații muzicale, hărți și numere de contact.

Cele mai importante funcții ale Android Auto

GPS Navigare folosind Google Harta sau Waze.Afișați notificările - m.în. SMS, Whatsappa sau Messenger.Suport pentru conexiuni telefonice - Mâini libere.Redați muzică de la Spotify, Shuttle, VLC, Powerampa, GooglePlay Music și multe altele.Afișarea informațiilor meteorologice de bază.Accesul la Google Assistant.

Android Auto din Android 10

ANDROID AUTO este disponibil tuturor utilizatorilor Android 10 fără a fi nevoie să instalați o aplicație suplimentară. Acest lucru se aplică numai unei situații în care Android Auto va fi operată printr-un afișaj din mașină.

Android Utilizatori care doresc să utilizeze Android Auto pe ecranul smartphone-ului, trebuie să instaleze o aplicație diferită - Android Auto pentru ecranele telefonice - care pot fi găsite și în catalogul nostru.

Android Auto - Instalare

În prezent, Android Auto nu este disponibilă oficial în magazinul de joc pentru utilizatorii de smartphone-uri cu o vârstă mai în vârstă de la Android 10. Pentru a instala Android AUTO, descărcați fișierul APK din directorul nostru și apoi instalați-l manual pe telefonul smartphone, exprimând consimțământul la instalarea fișierelor din afara magazinului de joc.

Mai multe despre Instalația Auto Android în smartphone-uri veți învăța din ghidul nostru.

Recomandat
Lasă Un Comentariu