Principal » Internet » sprijin Android Auto Profiturile Dual-SIM și o nouă comandă rapidă de pe bara principală

sprijin Android Auto Profiturile Dual-SIM și o nouă comandă rapidă de pe bara principală

Internet : sprijin Android Auto Profiturile Dual-SIM și o nouă comandă rapidă de pe bara principală

Android Auto va profita în viitorul apropiat două știri importante. Unul dintre ele este așteptat de multe suport dual-sim, datorită căruia șoferii vor putea efectua în mod liber orice conexiuni. În prezent, mașina Android nu sfătuiește.

Deși este greu de crezut, serviciul Dual-SIM pe Android Auto nu este încă disponibil, dar probabil o zi se poate schimba. Utilizatorii de testare a software-ului au evidențiat Reddit că pot alege deja între două cartele SIM instalate pe telefonul smartphone. Datorită acestei conexiuni Android Auto poate fi făcută din oricare dintre cele două numere care funcționează la telefon.

Până în prezent, suportul dual-sim pe Android Auto a fost ignorat în mod constant de către creatori. Mai mult, în unele cazuri a fost necesar să indicați cartela SIM implicită pe telefon, prin Android, mașina ar putea fi chemată deloc. În cazul în care utilizatorul a preferat de fiecare dată când aleg pe un smartphone, de la care numărul vrea să facă un apel, masina Android nu a face cu apel chiar de la o.

Sursa de fotografii: © Reddit | ABHI050291 Service Dual-SIM în Android Auto

Pe Reddit, citim că suportul dual-SIM a apărut la utilizatorii de la Android Auto 7.1.614554 în varietatea beta. Ediția stabilă 7.1 este deja disponibil de la o anumită perioadă de timp, dar în cazul Android Auto o mulțime de modificări sunt pornite pe partea de server, indiferent de numărul versiunii instalate. Pe un principiu similar, sprijinul tapet a apărut în sistem - și în ediția mai veche câteva luni.

Android Automotive va fi sceptic. Conectarea nu este necesară

Acces mai ușor la muzică

O altă noutate în Android Auto va fi un buton suplimentar pe bara principală de interfață, la marginea de jos a ecranului. Google a decis să adauge o comandă rapidă care să permită muzicii sugerate. Android Auto este de a propune nu numai cântece, ci și podcast-uri provenite din multe aplicații instalate.

Sursa de fotografii: © Reddit | Butonul nou sccabrian în interfața auto Android

Interesant, o altă noutate este, de asemenea, să fie un "buton nou care facilitează căutarea de muzică ". După ce a apăsat, șoferul va fi capabil să aleagă ceea ce vrea să asculte artist sau melodie, iar Android Auto o va lansa într-una din aplicațiile selectate.

În prezent, puteți spune Google Assistant, de exemplu, pentru a reproduce un contractant specific în Spotify, dar această funcție nu funcționează întotdeauna impecabil. În funcție de forma de vorbire, sistemul uneori consideră că driverele sunt de căutare a informațiilor despre contractant pe Internet și nu pentru a juca cântecul.

Android Auto 7.3

Alte aplicații pentru drivere

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu