Principal » Internet » Android Auto în cele din urmă cu Waze. Această aplicație nu avea cu adevărat pe smartphone-uri

Android Auto în cele din urmă cu Waze. Această aplicație nu avea cu adevărat pe smartphone-uri

Internet : Android Auto în cele din urmă cu Waze. Această aplicație nu avea cu adevărat pe smartphone-uri

Aplicația Waze se bucură de o mulțime de popularitate în rândul șoferilor. Cu utilizarea sa, aceștia pot face schimb de informații despre accidente, poliție sau blocaje de trafic cu alți participanți în mișcare. De asemenea, este posibilă împărtășirea datelor privind prețurile combustibilului. Pe de altă parte, acum vaza a apărut pe Android Auto.

Vaza pe care ați putea rula pe Android Auto, dar a fost obligată să conectați un smartphone la ecran în mașină. Șoferul a trebuit să aibă o mașină mai nouă a cărei sistem de infotainment a susținut software-ul Google.

În cele din urmă, Google a decis să introducă un nou așteptat nou. Acum, aplicația Waze este, de asemenea, disponibilă pe Android Auto care rulează numai pe ecranul smartphone. După introducerea secțiunii de navigare, lângă Harta Google, este disponibilă cea de-a doua poziție numită WAZE. Versiunea disponibilă de la AUTROID AUTO nu face schimbări majore în legătură cu aplicația obișnuită.

Sursa: Androidpolice.COM

Merită adăugată că una dintre cele mai bune caracteristici ale VASE va fi implementată pentru Harta Google. Vor exista informații despre incidentele pe drumul care vor fi adăugate și verificate de către utilizatorii înșiși.

Aplicația Waze este disponibilă în directorul nostru de aplicații în Elroid și iOS. Pentru a utiliza Android Auto, aplicația oficială va fi necesară.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu