Principal » Internet » Android Auto vine în curând fără interfața completă pe telefon

Android Auto vine în curând fără interfața completă pe telefon

Internet : Android Auto vine în curând fără interfața completă pe telefon

Nu sunt informații foarte frumos pentru persoanele care folosesc Android Auto. Cel puțin pentru unii dintre ei. În ultimul cod de actualizare a aplicației, există mesaje care sugerează modificările viitoare pentru a dezactiva o anumită opțiune.

Android Auto are mai multe moduri de funcționare. Datorita acestui fapt, va fi capabil pentru a activa Google Assistant, funcționalitate completă auto Android pe telefonul smartphone, sau o imagine a unei interfețe de pe ecran într-o mașină compatibil. Dacă nu aveți o mașină care să se întâmple pe deplin cu telefonul smartphone, vom avea două opțiuni mai menționate. Ei bine, nimeni Google nu mai este interesat.

Google încurajează asistentul de conducere

9TO5GOOGLE portal de Externe oferă informații care au fost scos din ultima actualizare aplicație din magazinul Google. Trebuie să le tratați ca o boală, dar foarte probabilă. Experții uitat la conducătorii responsabili pentru Android Auto și am observat că au noi mesaje gata de utilizare. Ei vorbesc despre încercarea unui asistent de conducere (primul mesaj) și convertiți suportul pentru ecranul Android Auto pe telefonul smartphone la o opțiune cu un asistent de conducere.

Nu este totul. Există un al treilea mesaj, în care citim că modul de conducere din expert este de a înlocui Google Android Auto la data (unde singura variabilă care nu a intrat încă într-o anumită zi) și vă invită să încercați modul de conducere. După cum se va comporta aplicația după o dată încă nedeclarată? Când navigați codul, puteți citi că vor apărea două ferestre. Un asistent cauzat va deschide unitatea de deschidere, iar cea de-a doua cea mai probabilă închidere a Android Auto.

Android Auto Ecran în mașină, nu pe telefon

În acest caz, o parte din utilizatori pot fi increduloși, deoarece numai textul din stil "Android Auto este acum disponibil numai pentru ecrane auto. În schimb, la telefon, încercați să ajutăm Google."Este menționat în Cod sunt dovada lucrării pe o astfel de soluție la situație, dar ferestrele de acest tip nu apar, deci există o șansă ca Google să renunțe la această cale. Deși este puțin probabil.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu