Principal » Internet » ANDROID AUTO: în Polonia, indisponibil oficial în înregistrările magazinului de jocuri

ANDROID AUTO: în Polonia, indisponibil oficial în înregistrările magazinului de jocuri

Internet : ANDROID AUTO: în Polonia, indisponibil oficial în înregistrările magazinului de jocuri

Android Auto Beats Records de popularitate - a fost descărcat peste 100 de milioane de la magazinul de jocuri. Din păcate, aplicația nu este încă disponibilă oficial în Polonia. Driverele din țara noastră trebuie să salveze instalarea manuală a fișierelor APK, care poate fi descărcată, de exemplu, din catalogul nostru.

Fără disponibilitate de Android Auto în magazinul Polonez Play este incomprehensibil. Cererea se bucură de opinii bune, iar șoferii o vor folosi, decid cu privire la auto-instalarea aplicației de pe telefonul dvs. smartphone. Numai prin baza noastră Android, mașina a fost descărcată până acum peste 400.000. ori, iar în catalogul nostru îl puteți găsi aproape uniform timp de 3 ani.

O nouă interfață automată Android după schimbări în vara anului 2019.

În ultimele luni din Android, au apărut multe schimbări. Cea mai importantă a fost o reproiectare amănunțită a interfeței care a fost implementată în vara anului trecut. Apariția software-ului în mașină sa schimbat suficient pentru a se potrivi cu interioarele moderne ale vehiculelor. Apropo, un pic de serviciu a fost schimbat, adăugând o bară de navigare care își schimbă conținutul, în funcție de aplicația care rulează.

Android Auto nu este perfect. O parte în mod regulat a utilizatorilor se plâng de defecțiuni care apar în momentele cel mai puțin așteptate și sunt de obicei asociate cu actualizările curente. La defecte, trebuie să includeți și numărul de programe disponibile care sunt ferm limitate. Ca navigație, puteți utiliza numai aplicații Google Maps sau Waze.

Android Auto și Android Auto pentru ecrane de telefon (Utilizatori utili Android 10) pot fi descărcate din catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareSetStechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu