Principal » Gaming » Android Auto în Polonia? Când aplicația va fi oficial? Cum functioneaza?

Android Auto în Polonia? Când aplicația va fi oficial? Cum functioneaza?

Gaming  : Android Auto în Polonia? Când aplicația va fi oficial? Cum functioneaza?

Aplicația Android Auto a fost pregătită pentru șoferi să le ofere chiar mai ușor să se deplaseze de-a lungul drumurilor. Accesul la multe aplicații utile face călătoria unei plăceri. Android Auto din Polonia nu este disponibilă în prezent. Sau, cu toate acestea, putem conta pe faptul că primul ministru al acestei soluții va avea loc în cele din urmă?

Ceea ce este Android Auto?

Android Auto este o interfață construită pe baza aplicațiilor de la Google. Apariția sa a fost modificată astfel încât să ofere șoferului cea mai bună experiență posibilă în timpul utilizării. Astfel, va fi ușor să aleagă funcțiile acestuia, concentrându-se pe drum. După instalarea aplicației, combinăm un smartphone cu un afișaj extern al vehiculului utilizând un cablu USB. Datorită acestui lucru, după un timp, dispozitivul este pregătit pentru muncă. A Plus Android Auto afișează notificări despre apelurile sau sfaturile primite pentru traseul selectat. Cu toate acestea, aceste posibilități nu se vor încheia! Este de remarcat faptul că întreaga interfață de la telefon nu este afișată pe ecran. Este un fel de extindere a capacităților smartphone-urilor și transferul unora dintre funcțiile sale către vehicul.

Ce aplicații acceptă Android Auto?

Google Assistant

De fapt, Android Auto se bazează pe asistentul virtual Google. Comenzile vocale reprezintă un element foarte important al întregului sistem. Comunicarea este rapidă și eficientă, care pentru autovehicule este extrem de importantă. Asistentul Google participă, de asemenea, la alte aplicații disponibile pe Android Auto.

Hărți Google

Aceasta este cu siguranță cea mai populară cerere de navigație. Apariția Google Maps pe ecran masina este foarte similar cu cel pe care îl vedem în versiunea smartphone. În opțiunile există o opțiune de a alege locuri specifice, cum ar fi restaurante, cinematografe sau galeriile de cumpărături. Cu harta, liniile directoare sunt afișate simultan pentru a facilita atingerea obiectivului selectat.

Apeluri telefonice și mesaje

Android Auto se integrează cu apelurile telefonice și mesajele. Este cu siguranță una dintre punctele forte ale acestei aplicații, deoarece putem vorbi confortabil și, de asemenea, scriem mesaje folosind vocea noastră. Google admite că în acest fel să nu distrageți șoferul în timp ce conduceți.

Muzică

Mulți șoferi precum ascultarea muzicii în mașină, motiv pentru care Android Auto acceptă aplicații terță parte. Mama M au o alegere.În Spotify, muzica YouTube sau Google Play Music. Din ecranul de mașină puteți comuta piese, porniți lista de redare și de pe volan, gestionați nivelul de volum.

Acesta nu este sfârșitul cererii acceptate de Android Auto

Android Auto oferă o mulțime de aplicații mai utile! În magazinul de joacă veți găsi astfel de titluri ca WhatsApp, Messenger, Waze, Wechat, Telegram, Radio Tunel sau Podcast. Alegerea este destul de dispute și toată lumea va găsi cu siguranță ceva pentru ei înșiși.

Mașini care susțin Android Auto

Android Auto acceptă peste 400 de modele de mașini de la aproximativ 40 de producători bine-cunoscuți. Oferta este extins în mod constant, astfel încât în vehiculele noi pe care le puteți găsi prezența acestei interfețe. În cazul telefoanelor inteligente, totul depinde de o anumită țară. În Polonia, oficial Android Auto nu este disponibil, deși există o modalitate de ao folosi. Veți învăța despre ea mai târziu în articol.
Pentru a utiliza ANDROID AUTO Aveți nevoie de un sistem Android în versiunea de cel puțin 5.0 lollipop. Merită să ne amintim că sistemul utilizează procesorul pe telefonul dvs., atât de bine să vă echipați cu telefonul mai nou, care va oferi performanțe excelente. Sistemul auto Android poate fi găsit și în radiourile 2din. Producătorii renumiți ai sistemelor audio auto au în modelele lor de oferte care susțin o astfel de soluție.

Android Auto în Polonia - Cum se instalează?

Aplicația Auto Android este să apară în Polonia, dar încă nu știu când se va întâmpla. Cu toate acestea, există o modalitate care vă permite să o descărcați acum. În primul rând de la magazinul de joacă, descărcați aplicația APKMIRROR. Apoi căutăm Android Auto și descărcați pe smartphone-ul nostru. Este demn de amintit faptul că, în setările pentru a indica faptul că permitem instalarea aplicațiilor provenind de la terțe părți.
După câteva momente Android automată va apărea pe ecranul de start, și va fi capabil să-l folosească. Vestea bună este că interfața este disponibilă în poloneză. Desigur, nu toate funcțiile pot funcționa perfect, dar astăzi acest lucru este cel mai bun mod de a avea acces la Android Auto. În Polonia, premierul ar trebui să aibă loc în viitorul apropiat, deoarece mulți utilizatori așteaptă cu nerăbdare apariția Android Auto.

Recomandat
Lasă Un Comentariu