Principal » Internet » Android Auto Sursa de smartphone-uri: Există probleme cu eficiența

Android Auto Sursa de smartphone-uri: Există probleme cu eficiența

Internet : Android Auto Sursa de smartphone-uri: Există probleme cu eficiența

Android Auto provoacă noi probleme și nu în timpul funcționării, dar după deconectarea smartphone-ului de la mașină. După cum se dovedește, unii șoferi trebuie să se lupte cu încetinirea apelurilor care nu reacționează la atingere chiar și pentru câteva minute.

Problemele care utilizează Android Auto descrie serviciul de autoevolie, referindu-se la declarațiile din Forumul Oficial. Utilizatorii Android au raportat probleme cu eficiența smartphone-urilor lor timp de câteva zile după deconectare de la mașină. Unii scriu despre probleme de un minut cu răspuns la atingere, alții acordă atenție acestei performanțe adecvate a dispozitivului returnează numai după repornire.

O veste obiectivă în mod obiectiv pare să observe că problemele automate ale Android emise sunt cel mai probabil (sau mai presus de toate) utilizând sistemele de smartphone-uri Xiaomi (inclusiv Redmi) și Vivo, în ambele cazuri cu Android 11. Unul dintre utilizatori descrie, de asemenea, probleme similare în mână cu smartphone-ul real.

Android Auto Beta - o nouă versiune pentru șoferii care pierd impresii

Google nu a confirmat că știe despre problema descrisă a Android Auto, astfel încât utilizatorii trebuie să fie răbdători cu acesta, acesta va fi lansat o actualizare care rezolvă această vulnerabilitate. Din păcate, totul indică faptul că "modurile de casă" "cu o problemă - curățarea memoriei cache-ului, reinstalarea aplicației, repornirea smartphone-urilor și chiar restabilirea setărilor faringice ale telefoanelor sunt doar soluții temporare care în cele din urmă nu aduc efectul așteptat.

Android Auto și Android Auto pentru ecranele telefonice (pentru Android 10 sau mai mulți utilizatori) pot fi găsite în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu