Principal » Internet » Android Auto disponibilă oficial în Polonia. Cineva a observat această schimbare?

Android Auto disponibilă oficial în Polonia. Cineva a observat această schimbare?

Internet : Android Auto disponibilă oficial în Polonia. Cineva a observat această schimbare?

ANDROID AUTO este acum disponibilă oficial în Polonia - conform informațiilor despre sistem. Aceasta este o schimbare de la șofer, după care - cel puțin teoretic - Android Auto din țara noastră ar trebui să lucreze fără probleme. Cu toate acestea, practica este diferită.

Google a anunțat Android Auto disponibil pe următoarele piețe, inclusiv poloneză, chiar anul trecut, și apoi a sugerat în mod inexact că în ceea ce privește disponibilitatea "în următoarele luni ". Puteți apoi să presupunem că Google va face șoferi un cadou înainte de sărbătorile 2021, mai ales că în martie Android Auto a lovit oficial mai multe țări - atunci Polonia a fost omisă.

Totul indică faptul că creatorii au îndeplinit în cele din urmă promisiunea și astăzi Android Auto funcționează oficial în Polonia. Interesant, această schimbare ar putea fi deja o bună zi, dacă nu săptămâni în urmă - dacă cineva a observat că datorită Android Auto își operează smartphone-ul mai eficient și cu mai puține erori, este o situație care trebuie invidiată.

Sursa de fotografii: © WP | Oskar Ziomek Navigare în Android Auto pe exemplul lui TomTom Amigo

Nu schimbă faptul că lista țărilor acceptate (inclusiv asistentul Google Android Auto) este acum Polonia și puteți citi totul despre pagina oficială poloneză. Teoretic, Android Auto poate descărca liber din magazinul de joc (în cazul Android 5-9) sau pur și simplu utilizați, dacă aveți un telefon Android 10 sau un telefon nou.

În practică, totuși, nu se schimbă prea mult. Mai devreme, în ciuda lipsei teoretice a Android Support auto de la Google 'A, sistemul a acționat în smartphone-uri din Polonia de la începutul accesibilității telefoanelor Android 10. Chiar înainte, vă puteți salva pentru a instala un fișier APK pe cont propriu, ceea ce au decis mulți șoferi.

Împărații WP: Votați pentru tehnologia anului și câștigați 5.000. Zlotries!

Disponibilitatea oficială a Android Auto din Polonia, prin urmare, modifică numai că - în conformitate cu unii - numai acum puteți să vă plângeți și să raportați defecțiuni în sistem, deoarece înainte de a exista nici o cale. Un astfel de argument este, desigur, sens, astfel încât toți șoferii care se confruntă cu probleme cu Android Auto I încurajez că au raportat oficial greșelile Google ". Poate datorită acestui lucru, sistemul va fi mult mai rapid.

Programe

Actualizări actualizări. Știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmotoandroid Auto

Recomandat
Lasă Un Comentariu