Principal » Internet » Android Auto oferă navigații GPS noi - TomTom Amigo și Sygic

Android Auto oferă navigații GPS noi - TomTom Amigo și Sygic

Internet : Android Auto oferă navigații GPS noi - TomTom Amigo și Sygic

Android Auto oferă deja accesul șoferilor la TomTom Amigo Navigation și Sygic. Acestea sunt primele schimbări grave ale ofertei din momentul deschiderii finale a Android Auto pentru aplicațiile terților. În cele din urmă, merge aici aici.în. Yanosik, dar pentru moment producătorul nu a vrut să precizeze când este exact. Până acum, hărțile Google și Waze au fost disponibile aici.

TomTom Amigo este o versiune rapidă și extinsă a aplicației care funcționează mai devreme sub numele de camere de viteză TomTom. Acum, aceasta este, în principiu, o navigație mobilă suplimentată cu opțiuni opționale privind camerele de viteză sau dificultăți pe șosea, care raportează direct direcția.

Amigo în Android Auto, Foto. Materialele de presă TomTom.

"Comunitatea noastră de șoferi va fi foarte mulțumită de aplicația AMIGO: este gratuită, are un aspect transparent și anunțuri zero, iar șoferii se pot ajuta reciproc prin semnificație atunci când observăm camera sau camera de viteză " - explică Mike Schoofs, Director de conducere de la TomTom. "Compresibilitate TomTom Amigo cu Android Auto acum permite mai multă drivere mai rapide și mai sigure la atingerea obiectivului " - adaugă el.

Navigarea TomTom Amigo pe Android este disponibilă în catalogul nostru de software.

Sygic în Android Auto

Aproape exact în același timp, versiunea actualizată a Sygic a venit, de asemenea, la oferta în magazinul de joacă. De acum încolo, este disponibilă și pe Android Auto, dar aici, în majoritatea cazurilor, trebuie să numărați cu costuri suplimentare. Numai funcțiile de bază ale hărții sunt disponibile gratuit, iar dacă utilizatorul nu dorește să se alăture programului de testare beta, el trebuie, de asemenea, să se bazeze, printre altele, cu lipsa de sfaturi vocale.

Sygic în Android Auto, Foto. Oskar Ziomek.

Ambele aplicații sunt deja pe fundal. În curând, puteți citi primele impresii de la utilizarea lor în mână cu Android Auto.

Navigarea Sygic pe Android este disponibilă în catalogul nostru de software.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> SoftwareTechmoto

Recomandat
Lasă Un Comentariu